Ultraboy kérdése:
Csak engem zavar ha egy szülő azt mondja a gyerekének hogy szerelmem?
Figyelt kérdés
Rengeteg facebook poszton látom, illetve környezetemben is hallom főleg amikor az apa a kislányának, de anya a kislányának vagy kisfiának mondja hogy "szerelmem".
Nálam a szerelmem a feleségem, és a gyerekemnek max azt mondom hogy életem, vagy kicsim, kincsem, mindenem, de ez a szerelmem ez annyira nyálas már
2023. szept. 14. 10:08
1/36 anonim válasza:
Furának tartom, az tény, de annyira nem érdekel, hogy zavarják.
2/36 anonim válasza:
Nekem is bántja a fülemet. Alapvetően nem foglalkozom másokkal, mindenki csináljon a gyerekével, amit akar - bizonyos keretek közt -, de a szerelmem a férjem és szájrapuszit is csak neki adok.
3/36 anonim válasza:
Szerintem még amikor egy kisebb lányról beszélünk, ez egy olyan elmegy dolog, engem nem bosszant.. meghát nem szólhatsz bele más család dolgába. De tény hogy egy apa egy idősebb lányának már tuti nem mondja ezt.
4/36 anonim válasza:
Engem a hideg is kiráz tőle 😬
Egyáltalán nem tartom normálisnak.
Legtöbbször a tipik alul iskolázott rétegnél látom.
5/36 anonim válasza:
A szerelemnek nemcsak a nemi alapon történő vonzódás a definíciója, van egy úgymond régiesebb, talán modorosabb használata amiben olyanokra is használják akikkel nyilván nincsen nemi vonzódás de ki akarják fejezni, hogy egy nagyon erős kötődésről van szó, egyfajta túláradó szeretetről.
6/36 anonim válasza:
Kérdező, nem csak téged zavar szerintem. Nekem inkább csak furcsa, érthetetlen, de zavarni nem zavar. Mindenki úgy hívja a gyerekét, ahogy akarja, de valóban, azért mégsem célszerű összehasonlítani az érzést szerintem sem, amit az ember a szerelme iránt, illetve a gyereke iránt érez.
7/36 anonim válasza:
Engem abszolút hidegen hagynak idegenek és azok kölykei
8/36 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván mindenkinek saját dolga hogy ki hogy hívja a gyerekét és semmi közöm hozzá, csak mint tényt kérdeztem hogy ki mit gondol erről
2023. szept. 14. 11:11
9/36 anonim válasza:
Engem is zavar, de nem az én dolgom, hát igyekszem nem foglalkozni vele.
10/36 anonim válasza:
Sajnalom, engem irrital. A szajrapuszival kezenfogva jar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!