Ultraboy kérdése:
Csak engem zavar ha egy szülő azt mondja a gyerekének hogy szerelmem?
Figyelt kérdés
Rengeteg facebook poszton látom, illetve környezetemben is hallom főleg amikor az apa a kislányának, de anya a kislányának vagy kisfiának mondja hogy "szerelmem".
Nálam a szerelmem a feleségem, és a gyerekemnek max azt mondom hogy életem, vagy kicsim, kincsem, mindenem, de ez a szerelmem ez annyira nyálas már
2023. szept. 14. 10:08
31/36 anonim válasza:
Zavarni nem zavar, mert semmi közöm hozzá, én is főleg lányos apáknál láttam ilyet, nekem az a benyomásom ilyenkor, hogy a feleség igencsak háttérbe lett szorítva, vagy talán már nem is az anya a feleség.
32/36 anonim válasza:
Nekem tetszik, de én sok amcsi filmet nézek, ott nem fura.
Meg ha régi magyar irodalmat olvasol, szerelmes könnyével telesírja a fiának. Szóval nem értem.
33/36 anonim válasza:
Nem kicsit pedo-jellegű megfogalmazás ez, szerintem gusztustalan.
34/36 anonim válasza:
Ennyi erővel a férj se mondja a feleségnek, hogy babám, mert az pedo jellegű??
Egyébként meg kinek mi köze hozzá ,hogy valaki hogy hívja a saját gyerekét? Már ebben is másoknak kell megfelelni?
35/36 anonim válasza:
Engem is irritál. Annyi más becenév van, nekem senki ne mondja hogy pont azt kell használni a gyerekre, amit általában olyanra használunk aki iránt szexuálisan vonzódunk. És ha már írták a többiek is, a szájrapuszival is ugyanígy vagyok. Ott van az egész feje annak a szerencsétlen gyereknek, nem igaz hogy pont smárolni kell vele. Ugh.
36/36 anonim válasza:
Engem is a hideg kiráz tőle, de általába nem is a legértelmesebb embereknél látom az ilyesmit pl fb posztokba hogy "ANYA PICI SZERELME" áh, végem van tőle esküszöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!