Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak engem zavar ha egy szülő...

Ultraboy kérdése:

Csak engem zavar ha egy szülő azt mondja a gyerekének hogy szerelmem?

Figyelt kérdés

Rengeteg facebook poszton látom, illetve környezetemben is hallom főleg amikor az apa a kislányának, de anya a kislányának vagy kisfiának mondja hogy "szerelmem".

Nálam a szerelmem a feleségem, és a gyerekemnek max azt mondom hogy életem, vagy kicsim, kincsem, mindenem, de ez a szerelmem ez annyira nyálas már

2023. szept. 14. 10:08
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%
Zavarni nem zavar, mert semmi közöm hozzá, én is főleg lányos apáknál láttam ilyet, nekem az a benyomásom ilyenkor, hogy a feleség igencsak háttérbe lett szorítva, vagy talán már nem is az anya a feleség.
2023. szept. 14. 18:45
 32/36 anonim ***** válasza:
18%

Nekem tetszik, de én sok amcsi filmet nézek, ott nem fura.

Meg ha régi magyar irodalmat olvasol, szerelmes könnyével telesírja a fiának. Szóval nem értem.

2023. szept. 14. 20:35
 33/36 anonim ***** válasza:
70%
Nem kicsit pedo-jellegű megfogalmazás ez, szerintem gusztustalan.
2023. szept. 15. 10:27
 34/36 anonim ***** válasza:
17%

Ennyi erővel a férj se mondja a feleségnek, hogy babám, mert az pedo jellegű??

Egyébként meg kinek mi köze hozzá ,hogy valaki hogy hívja a saját gyerekét? Már ebben is másoknak kell megfelelni?

2023. szept. 15. 10:28
 35/36 anonim ***** válasza:
87%
Engem is irritál. Annyi más becenév van, nekem senki ne mondja hogy pont azt kell használni a gyerekre, amit általában olyanra használunk aki iránt szexuálisan vonzódunk. És ha már írták a többiek is, a szájrapuszival is ugyanígy vagyok. Ott van az egész feje annak a szerencsétlen gyereknek, nem igaz hogy pont smárolni kell vele. Ugh.
2023. szept. 15. 20:47
 36/36 anonim ***** válasza:
86%
Engem is a hideg kiráz tőle, de általába nem is a legértelmesebb embereknél látom az ilyesmit pl fb posztokba hogy "ANYA PICI SZERELME" áh, végem van tőle esküszöm
2023. szept. 16. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!