Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak engem zavar ha egy szülő...

Ultraboy kérdése:

Csak engem zavar ha egy szülő azt mondja a gyerekének hogy szerelmem?

Figyelt kérdés

Rengeteg facebook poszton látom, illetve környezetemben is hallom főleg amikor az apa a kislányának, de anya a kislányának vagy kisfiának mondja hogy "szerelmem".

Nálam a szerelmem a feleségem, és a gyerekemnek max azt mondom hogy életem, vagy kicsim, kincsem, mindenem, de ez a szerelmem ez annyira nyálas már

2023. szept. 14. 10:08
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
81%

Én ezt csak fiús anyáktól szoktam hallani.

Ha a fia a szerelme, akkor apuka ki? A magember? A felesleges harmadik? Beteges.

Szerintem nem jó a kapcsolatuk a férjükkel. Tuti az is anyuci pici szerelme, csak későn jött erre rá a nő.

Ezek lesznek amúgy majd a jó anyósok. A csöcsükön fog lógni a fiuk még 40 évesen is. Egymással lesznek házasok a szerelmesek. A fiú nője az inkubátor lesz, aki szintén megszüli élete szerelmét.

Kezdődik újra az ördögi kör.

2023. szept. 14. 11:51
 12/36 anonim ***** válasza:
79%
11-es, én pont lányos apáknál látom.
2023. szept. 14. 12:21
 13/36 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt etnikai kisebbségiektől hallottam eddig
2023. szept. 14. 12:29
 14/36 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem normális

A párod is hívhat úgy hogy “babám”

Mégse vagy a babája

2023. szept. 14. 12:35
 15/36 anonim ***** válasza:
21%
Kicsit tulgondoljatok olyan koritessel amit ti képzeltek hozzá. A férjem kiscicámnak, babámnak hív pedig se macska se baba nem vagyok. Igazi férfi, tökéletes a kapcsolatunk, mégis bizonyos helyzetekben a 3 éves kisfiamnak is mondom, hogy kis szerelmem. És ebbe semmi beteges nincs.
2023. szept. 14. 12:42
 16/36 anonim ***** válasza:
84%
Ennél már csak az a durvább szülő, aki szájon csókolja a gyerekét...
2023. szept. 14. 12:56
 17/36 anonim ***** válasza:
97%
Szamomra a szerelem egy szexuális töltetű érzés. Ennélfogva engem bizony a hideg ráz minden egyes ilyen megnyilvanulástól gyerekek felé. Nyilvan nem szólok be meg semmi, de engem annyira taszít zsigerileg, hogy inkabb elmegyek onnan.
2023. szept. 14. 13:12
 18/36 anonim ***** válasza:
40%
Nekem túl pedofilnak hangzik.
2023. szept. 14. 13:14
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Idegen nyelvekből veszik át, egyébként filmekben gyakran elhangzik.
2023. szept. 14. 13:23
 20/36 Darius- ***** válasza:
79%
19- Így van, mindent azokból utánoznak. Azt hiszik aza menő, ha átveszik az amerikaiak, németek stb. szokásait.
2023. szept. 14. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!