Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak engem zavar ha egy szülő...

Ultraboy kérdése:

Csak engem zavar ha egy szülő azt mondja a gyerekének hogy szerelmem?

Figyelt kérdés

Rengeteg facebook poszton látom, illetve környezetemben is hallom főleg amikor az apa a kislányának, de anya a kislányának vagy kisfiának mondja hogy "szerelmem".

Nálam a szerelmem a feleségem, és a gyerekemnek max azt mondom hogy életem, vagy kicsim, kincsem, mindenem, de ez a szerelmem ez annyira nyálas már

2023. szept. 14. 10:08
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
24%

. Régies: Szeretet. Gyöngéd ragaszkodás, erős, önzetlen vonzalom egy személyhez vagy dologhoz.

Az író nem tudott sokáig külföldön maradni, annál jóval erősebb volt a hazája iránti szerelme. A gyermek számára nélkülözhetetlen anyja szerelme.

2023. szept. 14. 13:44
 22/36 anonim ***** válasza:
83%
Engem a "Hercegnőm" és a "Hercegem" sokkal jobban irritál.. 😂😂
2023. szept. 14. 13:47
 23/36 anonim ***** válasza:
19%
Régen én is furcsalltam, de elkezdtem én is mondani a gyerekemnek (2 éves lesz). De csak magunk között, Facebookra meg aztán nem rakok ki róla semmit, mert nincs ott semmi keresnivalója.
2023. szept. 14. 13:51
 24/36 anonim ***** válasza:
86%
Kis mazsolaszem gyerekeknél még elmegy. Nekem akkor kezd tőle futkosni a hátamon a hideg, mikor a kamasz gyerekeknek mondják. Ilyenkor már tényleg mindig együttjár valami túlféltő, túlbabusgató túlszeretéssel, és taszító, mikor egy szinte felnőttet úgy tutujgatnak, mint egy óvodást.
2023. szept. 14. 14:02
 25/36 anonim ***** válasza:
35%

Egyáltalán nem csak nyugati szokás. Pont a napokban fejeztem be a Szegény Sudár Annát (Jókai Anna), hát abban mond ennél cifrábbakat is az unokájának. Régies inkább.

Ma amúgy nekem is kifutott a számon nőként, a 8 hónapos lányom felé hogy "kis szerelmem". (Lehet épp a regény nyelvezetére állt rá ennyire az agyam mert korábban soha nem mondtam neki. Szerencsére ketesben voltunk.) Nem tudom. Tény, hogy szerelmet a férjem iránt érzek. De szeretetet meg még rengeteg ember, élőlény iránt. Akik nem egy kategóriában vannak a gyerekemmel. Kéne erre egy külön szó talán.

2023. szept. 14. 15:17
 26/36 anonim ***** válasza:
90%
De igen, zavar. És ez nem nyálas, hanem beteg. Főleg, ha megnézzük, milyen irtózatos számú szexuális zaklatás van családon belül.
2023. szept. 14. 16:32
 27/36 anonim ***** válasza:
36%
Attól, hogy régen is volt valami valahogy, még nem lesz okés. Régen is beszéltek hülyeségeket, es há történtek is dolgok a családokban, csak épp semmilyen hatóságnak nem lehetett jelezni. Szóval ez nem legitimizálja.
2023. szept. 14. 16:47
 28/36 anonim ***** válasza:
77%
Totál privát dolguk, nem zavar.
2023. szept. 14. 17:34
 29/36 anonim ***** válasza:
88%
Ennél bizarrabbat is tudok. Férjemnek írta egy férfiruha üzlet, ahol többször is vásároltunk. Kedves vásárlónk, ügyfelünk, szerelmünk! Ezt kapjátok ki! (Valami új kollekcióra hívták fel a figyelmet.)
2023. szept. 14. 17:35
 30/36 anonim ***** válasza:
23%
Ha minden ilyen apróságon fennakadnék, akkor egész nap csak b_szna az ideg.
2023. szept. 14. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!