Kíváncsi lennék mások véleményére a témában, hatha kívülről maskent látjátok. Annak idejen időben elkezdtem az egyetemet, tartottam is az tantervet, de nem fejeztem be, munka, párkapcsolat, gyerek, építkezés közbe szólt, meg egy adag lustaság is. Idén fejeztem be végülis, 30 mar elmúltam. Gondolkodtam, hogy elmegyek a diplomaosztora, azert megis sok munkám volt benne es eleg nehez szak is volt. Anyám hallani se akart róla, hogy eljojjon, mert nem időben csináltam, öreg vagyok mar ehhez es nem fog egni miattam, hogy oregen fejeztem be a sulit. Engem ez eleg rosszul erintett, azt hittem azert egy kicsit buszke lesz ram, nem számítottam ilyen reakciora. Jogos volt a reakciója? Ti elmentetek volna a helyében a diplomaosztomra? Hülyén érzem magam, hogy megbántva érzem magam emiatt meg mindig.
Ne az 5-ösbe akadjál be, kérdező, az 5-ös hülyeségeket beszél, tök mindegy. Ne találd meg azt az egy elfuserált választ, ami az anyáddal együtt rombol téged.
2023. okt. 22. 12:45
12/30 anonim válasza:
De, akarjon bele az ötöst, ugyanis nyilvánvalóan az ötös az, aki az anyjához hasonló.
30 évesen diplomaztal, nem huszon évesen. Ez csalódás lehet a szülőnek, mert nem olyan ütemben haladtal az életben ahogy azt ő elvarta és ahogy az normalis lett volna.
2023. okt. 22. 12:54
13/30 anonim válasza:
#12 És miért az anyja elvárásai szerint élje az életét, harmincévesen? Mi az hogy "ahogy normális lett volna"? Nincs sehol előírva, hogy az ember 18 évesen kezdje el az egyetemet és 3-5 év (vagy akármennyi kell a szakhoz) múlva fejezze be
2023. okt. 22. 13:05
14/30 anonim válasza:
12es, te vagy az 5os is, te rosszindulatu farok.
2023. okt. 22. 13:06
15/30 anonim válasza:
Szóval 30 évesen diplomát szerezni szerinted nem normális, előző. Na szépen vagyunk. Neked valószínűleg nincs. Különben tudnád, hogy az egyetemen bőven tanulnak a húszas éveik végén járók, sőt 30-asok is.
2023. okt. 22. 13:06
16/30 anonim válasza:
Nem gáz
2023. okt. 22. 13:16
17/30 anonim válasza:
Megint egy szimpla kérdés és megy a balhé...
2023. okt. 22. 13:17
18/30 anonim válasza:
Nem "megy a balhé", 17-es!
2023. okt. 22. 13:20
19/30 anonim válasza:
14!
Nyilván én vagyok az 5.-is, egy szóval nem írtam, hogy nem. Amúgy nő vagyok, de ne zavarjon és kicsit sem rosszindulatú, csupán veled ellentétben képes vagyok a másik oldalt is látni. Ha elolvastad az 5. kommentemet, akkor lattad volna az első mondatot is: "Nem gáz, érthető, hogy bánt. "
13!
Mindenkinek vannak elvárásai a másik felé. Ennek vagy megfelelsz, vagy nem. Vagy jónak látod, vagy nem. De A bizony bármit elvarhat B-től. A-nak joga van elvarn, B-nek meg dönteni, úgy tesz e ahogy elvarjak vagy sem.
2023. okt. 22. 13:36
20/30 anonim válasza:
"Mi az hogy "ahogy normális lett volna""
A normális életút alapvetően a tanulok, dolgozok, hattert teremtek, családot alapitok folyamat. Az ettől eltero, pl a kérdező "munka, párkapcsolat, gyerek, építkezés közbe szólt, meg egy adag lustaság is" nem atlagos. Nincs vele baj, az ő dolga, de ettől q másik még érezhető, vagy láthatja úgy, higy nem így kellett volna. Vélemény, érzelem, mindenkinek van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!