Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintem ez nem gyereknek...

Szerintem ez nem gyereknek való nem?

Figyelt kérdés

[link]

Japánban már több évtizedes hagyománya van, minden év áprilisának első vasárnapján ünneplik meg az alapvetően termékenységi ünnepet, miközben felhívják az emberek figyelmét a biztonságos szexualitás fontosságára, a nemi betegségek elkerülésére.

Japánul Kanamara macuri festival

2023. okt. 17. 15:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
97%
Gyerek azt se tudja még mit fog kb....
2023. okt. 17. 15:57
 2/21 babyboom567 ***** válasza:
95%
Mégis mindenben előrébb vannak,mint mi.
2023. okt. 17. 15:58
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kicsi voltam, apum csinált egy f.sz alakú virágtartót.

Úgy egy évtizedig hittem azt, hogy pipa...

A kisgyerekek nem értik mi az, akik meg igen, azoknak már aktuális is, hogy képben legyenek a dolgokkal.

2023. okt. 17. 16:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Hát azért durva
2023. okt. 17. 16:03
 5/21 anonim ***** válasza:
94%
Az durvább, hogy 11-13 évesek szeretkeznek hazánkban bőven mindenféle felvilágosítás nélkül.
2023. okt. 17. 16:12
 6/21 anonim ***** válasza:
98%
Japánban az emberek felfogása is más. Náluk az ilyesmi teljesen természetes.
2023. okt. 17. 17:06
 7/21 anonim ***** válasza:
97%

"felhívják az emberek figyelmét a biztonságos szexualitás fontosságára, a nemi betegségek elkerülésére"

De, ez nagyon is gyereknek való. Sőt az egyik legfontosabb téma, amivel mindenképp találkozniuk kéne a gyerekeknek ahelyett, hogy tabusítanánk. A közoktatás része kéne legyen.

2023. okt. 17. 18:19
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek a hetes válaszolóval. Sőt az sem árt(ana), ha tisztában lennének olyan alap dolgokkal, hogy milyen testi változásokon mennek keresztül (már egyre fiatalabb korban), hogy mi a menstruáció, a magömlés, a babát nem a gólya hozza és miért, mivel és hogyan lehet védekezni, hogy mondhat és mondjon is nemet ha olyan ér hozzá vagy olyan helyen ami zavarja vagy nem akarja és még sorolhatnám. A lányom 14, 2 éve jött meg neki először és nem ő volt az első az osztályban! A fiam 10, az osztálytársnői már nőiesednek. Mikor kéne velük beszélni, ha nem gyerekkorban? Ha otthon ez noncs tabusítva, ha kérdez válaszolnak és kellően tisztában van ezekkel, akkor rengeteg dolgot meglehet előzni.
2023. okt. 17. 18:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Értem ez igaz
2023. okt. 17. 18:47
 10/21 anonim ***** válasza:
78%

Én ezt a japán szokást tartom iszonyatosnak:

[link]

2023. okt. 17. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!