Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy tanulgassam a driftelést az autóval a parkolóban?

Figyelt kérdés
Nos hát nemrég lett meg a jogsim. Gyerekkori álmom volt, hogy megtanupjak driftelni. Egyik este próbálkoztam farolgatással a közeli tesco parkolóban, egy apukám egyik ismerőse meglátott, és elmondja neki, hogy driftelgettem. Nos azóta apukám megtiltotta, hogy drifteljek, és azt mondta, hogy ha mégegyszer ilyet hall, akkor soha többet nem vezethetem az autót. Anyukám is egyetért vele. De nem értem, hogyha este egy parkolóban csináltam, ahol szinte senki nem volt, akkor miért kell ennyire tiltania? Annyira szeretem csinálni.Szerintetek kinek van igaza?
2023. okt. 12. 20:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
83%
S az ilyen idióták ülnek volánhoz. S sajnos nem ők halnak meg hanem általában az ártatlanok.
2023. okt. 13. 12:31
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig mondom, hogy túl sokan kapnak jogsit, akiknek nem lenne helyük a volán mögött, a kérdező is ilyen.
2023. okt. 13. 12:54
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező megnézte a Halálos iramban mind a 10 részét. Megtetszett neki az autós filmbeli élet (akció, csinos lányok...). Most meg azt képzeli hogy ő is olyan mint a filmbeli Vin Diesel.
2023. okt. 13. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!