Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy tanulgassam a driftelést az autóval a parkolóban?
Hát gyerek nem neked
Majd ha a saját autòdat b@szod szét akkor szerintem apádnak is mindegy lesz…
Nameg egy akármi középkategòriás autò rohadtul nem arra van kitalálva..
Fizeted a szervízelést?az elkurt alkatrészeket
Gumikat?
Tankolod legalább azt a szerencsétlen autòt?
Itt full atyádnak van igaza fiu..
Vegyél saját keresetből autòt magadnak és azt drimbold…-.-
Nembeszéve arrol hogy tapasztalataln vagy a vezetésben is hátmèg a “driftelésben” és simán totálkárosra qúrhatod a kasznit…
Ellentétben ha a saját kocsiddal csinálod akkor hát baszdki tanulòpénznek jòlesz..
Ha driftelni akarsz tanulni keress fel olyan oktatòt
Fizess érte és majd megtanìtanak azt úgy ahogy kell
És olyan autòval ami erre van kihegyezve…
A driftelés nem kezdőnek való. Ha driftelni akarsz, jelentkezz egy sportklubba, és zárt pályán csináld. Egyébként veszélyeztetsz másokat. Az nem érv, hogy szinte senki nincs ott, ha lehet ott valaki, akkor előbb-utóbb balesetet okozol. Önmagában a driftelés közúton büntetendő. Még akkor is büntetik, ha megcsúszást nem direkt idézte elő a vezető.
Ez alapján a szüleidnek van igaza. A saját autóddal majd azt csinálsz, amit akarsz, de ha balesetet okozol, az a teljes életedre kihathat.
A szüleidnek.
Majd ha lesz saját autód, úgy teszed tönkre, ahogy szeretnéd, de apád autóját használod, így az apád dönt felőle.
Egy dolgot kérdeznék: Az autó a tiéd vagy a szüleidé? Ha a tied akkor felőlem azt csinálsz amit akarsz, jogilag felnőtt lesz. Viszont ha az autó a szüleidé, akkor nem kéne tönkrvágni az autójukat.
Sehogy nem tudod rávenni, örülj hogy féltenek. :)
7-es
6 vagyok
Nem offolni akarok,de vitorlázórepülni B vizsgáig(egyedülrepülés) kb.annyiba kerül mint egy B kat.autó jogsi...kb.300eft
Tavaly kezdtem vitorlázórepülni,300eFt volt,csak tudom.🙂
Amiről te beszélsz az motoros gép,az lehet annyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!