Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá a szüleimet,...

Hogy vegyem rá a szüleimet, hogy megengedjék, hogy tanulgassam a driftelést az autóval a parkolóban?

Figyelt kérdés
Nos hát nemrég lett meg a jogsim. Gyerekkori álmom volt, hogy megtanupjak driftelni. Egyik este próbálkoztam farolgatással a közeli tesco parkolóban, egy apukám egyik ismerőse meglátott, és elmondja neki, hogy driftelgettem. Nos azóta apukám megtiltotta, hogy drifteljek, és azt mondta, hogy ha mégegyszer ilyet hall, akkor soha többet nem vezethetem az autót. Anyukám is egyetért vele. De nem értem, hogyha este egy parkolóban csináltam, ahol szinte senki nem volt, akkor miért kell ennyire tiltania? Annyira szeretem csinálni.Szerintetek kinek van igaza?
2023. okt. 12. 20:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Wooo vitorlázós mekkora bulilehet

Bakancslistás dolog nálam

Fontolgatom hogy belevàgok majd de bizonytalan vagyok a dologban egyelőre

2023. okt. 12. 21:25
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, h én vitorlást néztem, de ha tényleg olyan olcsó lehet ránézek arra. Jobb, mint a driftelés :D
2023. okt. 12. 21:25
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Repülésben eggyel több dimenzió van🙂,durvább G értékek,százszor jobb mint driftelni,pedig van amatőr rallye versenyző haverom,ültem már mellette többször.
2023. okt. 12. 21:29
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Te kis 17 éves taknyos. Ne cseszd szét a család autóját! Mit neked driftelni? Vezetni, közlekedni tanulj meg előbb! Takonypóc!
2023. okt. 12. 21:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó driftelgetni meg minden nekemis friss jogsim de eszembe nincs driftelgetni mivel csak szétbasznám a gumit stb stb.Majd ha nem lesz mit csináljak a pénzzel vagy krva öreg lesz a gumi és a kocsi akkor majd kiprobálom.
2023. okt. 12. 22:07
 16/23 anonim ***** válasza:
94%
Holnap suli, pl rögtön tegyél jó benyomást azzal, hogy korán alszol.
2023. okt. 12. 22:47
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ha nincs pénzed saját autóra vagy legalább apád autójára új téligumikra akkor inkább GTA-z!

2023. okt. 13. 07:57
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A drifteléssel egy a baj: hogy a hozzád hasonló sok idióta hlyegyerek benn lakott területen csinálja ész nélkül, és SAJNOS nem ő hal meg, hanem egy vétlen ember.

Apád helyében nem engednélek vezetni - legalábbis az én autómat nem kapnád meg.

2023. okt. 13. 10:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy ne vedd rá őket, igazuk van.
2023. okt. 13. 10:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A családi ignissel bohóckodni röhejes.

Majd ha meg tudod venni a saját hátsókerekes autódat és fenn tudod tartani, akkor csináld.

2023. okt. 13. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!