Miért kell azon problémáznia anyámnak, hogy nem tudom megmondani pontosan, hogy 1-1 ruhadarabom mennyibe került?
Amikor úgy gondolja, hogy új cuccokra van szükségem, odaad annyi pénzt, amit rászán, megmondja, hogy xy dologból ennyit meg ennyit vegyek, ami megmarad pénz, azt elkölthetem, megtarthatom, bármi. Addig ez így marad, amíg nem azt látja, hogy normális, időjárásnak megfelelő darabokat veszek.
Igenám, de én kilós turiba járok, ott meg az összes cucc van egybe lemérve, nem egyessével az összes ruha. Sokkal olcsóbb, mint bemenni akár egy fast fashion boltba, elfogadható a minőség, ráadásul nem is jön velem szembe öt ember ugyanolyan pólóban. Tök jó.
Anyám meg mélységesen fel van háborodva, hogy én nem tudom megmondani, hogy X felső mennyibe került. Mindig veszekszik emiatt.
Ennek mi értelme? Illetve mit kezdjek vele?
Mutattam neki a blokkot, de semmi nem változott. Hívtam, hogy jöjjön velem turizni, de nem jön, őt idegesítené, ha talál valamit, ami tetszene neki, de nem jó a méret.
Két dolgot tudsz csinálni:
1., egyesével fizetsz ki mindent (gyakorlatilag ezt nem tiltja semmi)
2., egy átlag árat mondasz. Tehát ha mondjuk veszel 2 nadrágot és 3 pólót 5000-ért, akkor azt mondod, hogy minden 1000 Ft volt
Nem hiszem, hogy bárhogy azonos nevezőre tudnál vele jutni
Furcsa mindenesetre, ennek mélyebb lelki okait nehéz lenne így távolról megfejteni.
Kevés infó, talán pszichológus vagy pszichiáter kellene hozzá.
Gyerekkori turkáló trauma?
Miért nem mindegy neki mi mennyibe került?
Amúgy mondj mindenre egy általad kiválasztott árat.
Mondjuk anyukád eléggé unatkozhat ha ez izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!