Anyu miért problémázik ezen annyira? Én csak úgy érzem, hogy ezt nem szívesen osztanám meg vele…
Sajnálom, ami történt, átérzem. Nem tudom, miért lehet anyudnak éppen ennek a lánynak a barátsága olyan fontos. Talán jóban van a szüleivel, vagy ilyesmi?
Hívd fel a figyelmét, hogy ha barátra van szükséged, van másik, ott vannak a többiek.
Valószínűleg azt feltételezi, hogy csak valami jelentéktelen dolog miatt távolodtatok el; más irányba ment kicsit az érdeklődésetek vagy ilyesmi. Megmondhatod, hogy azért nem beszélgettek már, mert bunkó volt veled, de ebbe nem szeretnél jobban belemenni, mert eléggé magánjellegű, mindenesetre kiderült számodra, hogy ez nem barátság, nem is lesz az, és valószínűleg nem is volt.
Kérdező: amit a lány tett, az aljasság volt.
Miért érzed úgy lelkileg, hogy csak a kortársakkal lehetsz őszinte? Anyukáddal miért nem szeretnél őszinte lenni, ő biztosan melletted állna, miért nem bízol benne?
Egyébként az nem tudom mennyire vígasztal, hogy akik "most játszák a nagymenőt", a "magabiztos srácokat", együtt bandáznak, érettségi után szinte biztos hogy végleg elfelejtik egymást.
"Anyu miért problémázik ezen annyira?"
Mert érzi hogy probléma van és szeretne segíteni, aggódik érted.
Szerintem jó dolog anyukáddal megbeszélni ezeket a dolgokat és sokat segíthet a ti kapcsolatotokon és rajtad is. (persze függ attól is, anyud milyen típus)
Én is pont 17 éves voltam amikor először beszéltem anyukámmal (akivel akkoribban nem igazán voltam jóban) kicsit jobban a magánügyeimről, azóta most 22évesen nagyon jó, hogy mindig van valaki (a barátaimon kívül) akinek tudok őszintén beszélni a dolgokról és tudom, hogy mindig meghallgat és mellettem lesz bármit mondhatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!