Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell azon problémázni,...

Miért kell azon problémázni, hogy mostanában sok fiúval beszélek?18l

Figyelt kérdés

Anyám eddig, az elmúlt négy évben, azon volt ki, hogy én tuti leszbikus vagyok, csak lány barátaim vannak, igazán foglálkozhatnék fiúkkal is.

Mostanában elkezdtem játszani egy online játékkal, de a játékosok nagy része fiú. Nyilván jóban lettem pár személlyel, akikkel beszélek, tehát csapattársak és még páran. Anyámat most viszont az zavarja, hogy túl sokat beszélek fiúkkal.(Az nem zavarja, hogy játszok)

Mindig mondja, hogy túl sok sráccal beszélek.

Hát de ő akarta, hogy ne csak lányokkal beszéljek, legyenek fiú barátaim is (esetleg pasim, de amúgy az nincs, nem is igazán érzem a késztetést, hogy akarjak), most hogy vannak srácok az életemben, zavarja őt, rendszeresen szóvá teszi.

Miért?

2021. márc. 18. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Erről a következő "vicc" jutott az eszembe: Ha filteres cigi van nálad, azért vernek meg, ha filter nélküli, akkor meg azért. A szülők már csak ilyenek. Ismerős a szitu... De lehet, hogy tettél is azért, hogy tudjon ezekről, nem?
2021. márc. 18. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
13%

Az zavarja h egyszerre többel gondolom .

Köszönd a cafka kortársaidnak, mert ez kb annyi " általában" hogy gruppen videóznak. Össze fekszel velük stb

2021. márc. 18. 11:21
 3/8 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
94%

Ha meg vinnél egy srácot, akkor meg az lenne a baja.

Hagyd rá, ne akarj megfelelni neki.

2021. márc. 18. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Tipikus... ha van rajtad sapka, az a baj, ha nincs rajtad sapka, akkor meg az. Én is így voltam, csak nekem azért szólt be, hogy miért csavargok állandóan, amikor meg bent ültem a szobámban, és ott foglalatoskodtam, akkor meg az volt a baja, hogy miért nem mozdulok ki...
2021. márc. 18. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
97%
Még mindig a #4-es vagyok, én már egyre inkább úgy vagyok mindennel, hogy sz*rok bele az egészbe, de akkor meg ez lesz a baj... :D Vagyis már baj is... na de ilyenkor kell még extrábban belesz*rni, és csak magaddal foglalkozni... Én már megkaptam, hogy önző vagyok, stb... Akkor meg ez van b*sszameg...
2021. márc. 18. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként most látom, az első is ugyanazt írta, mint én, csak más példával...
2021. márc. 18. 11:33
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom mi zavarja. De régen ő mondogatta, hogy beszéljek fiúkkal (tehát többes szám), ne csak lányokkal. :D

De egyébként tudja többnyire hogy kivel milyen kapcsolatban vagyok, mert azért anyuval is szoktam beszélgetni. És nyilván feltűnik neki, hogy egyszer csak a lány barátaimról beszélek, alig említek srácot, aztán idővel több srácról beszélek.(De csak mint barát!!!) Meg pl az is feltűnik neki, hogy beszélek valakivel hívásban, hogy egy csaj hangot hall, vagy fiút. Mostanában több fiú barátom lett, plusz velük van több közös téma, tehát velük tartok aktívabban kapcsolatot. Nyilván beszélek a lány barátaimmal is, csak most nem napi szinten, hanem pár naponta, mert senkivel nincs semmi érdekes így itthon ülés közben, amit napi szinten meg lehet vitatni. A srácokkal meg adott egy közös hobbi, amit nem húz keresztbe az otthonülés.

De egyébként nincs senkivel semmilyen romantikus jellegű kapcsolatom. Csak barátok. Barát-barátja lehet egyszerre több is valakinek szerintem.

2021. márc. 18. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Most biztos attól tart, hogy "mindegyiket magadbabolondítod" esetleg "nem tudod eldönteni melyikkel kezdj".

Ez csak egy tipp.

2021. márc. 18. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!