Szerintetek 11 év után kell problémázni a származáson?
1/12 A kérdező kommentje:
Azt hozzá tenném hogy nem fekete embert kell elképzelni illetve a beszédemen sem lehet észrevenni csak maximum aki ebben a városban él és tudja
Te mit problémázol rajta? Külön éltek elfogadni soha nem fognak nem kell neked erősködni. Az én párom is roma bár ő olácigány és én már elfogattam hogy az én családom se fogadja el őt meg az övé se engem mert én meg magyar vagyok. Szerintem ilyenen kár idegeskedni emiatt ne legyen megfelelési kényszered az hogy a feleségeddel ti megvahytok ez a lényeg apóspajtás meg ne érdekeljen. Nekem anyukám úgy ahogy elfogadja apukám hallani sem de még látni sem akarja.
Mwg amúgy is ha nem téged szapulna akkor más férfit ha szőke haja lenne akkor az lenne a baja tök mindegy egy lányos apukának úgy se lesz szimpatikus a lánya választottja.
2017. márc. 27. 15:19
3/12 A kérdező kommentje:
Hát köszi kihagytam hogy nálunk anyóssal van a probléma
Ne vedd komolyan a családját, csak évtizedek múlva fognak elfogadni, ha addig minden rendben lesz köztetek. Tartsd az udvarias távolságot és építs a gyerekeidnek saját puha, barátságos világot, ahol nem kell szembesülniük a rasszizmussal. Ha rendes nagyszülők lesznek, akkor ne tiltsd, de ha jelét is látod annak, hogy a gyerek bőrszínét kritizálják, akkor menekítsd ki a helyzetből.
2017. márc. 27. 15:24
Uhhhh anyós???? Menekülj 😅
2017. márc. 27. 15:38
Anyós előbb nézzen szét a saját háza táján aztán pofázzon.
2017. márc. 27. 15:42
Te is tudod, hogy ez anyosek sajat szegenysegi bizonyitvanya.
2017. márc. 27. 16:08
Hát azért a magyarok különbek, most nem kell álszenteskedni, sajnos nem véletlen, hogy a romákról ilyen vélemény van. Lehet te normális vagy, de a többség nem. Én se örülnék ha a fiam egy cigány lánnyal jönne egyszer haza.
2017. márc. 27. 16:16
Ha te roma vagy (vagy fél roma) akkor neked kell a legjobban tudnod, hogy a romáknál nagyobb rasszisták nem kellenek.
Próbáljon csak egy roma lány egy nem roma fiúval összeállni, úgy, hogy az még teherbe is ejti, nagy százalékban még meg is lincselné a rokonság.
Akkor te miért csodálkozol, ha az anyós azt mondja, hogy "magyar férfit képzelt"?
Ennél nagyobb bajod soha ne legyen, ha a 11 év alatt csak ennyi az összes sérelmed!
... mert nyilván csak ennyi, különben leírtad volna, mint a rokonság priuszát.
2017. márc. 27. 19:07
11 év hosszu idő, ha a kapcsolat kiállta ennyi év próbáját, akkor ne problémázz anyós idétlenkedésén. Szeresd az asszonyodat, szeresd a születendő gyerekedet és ahogy egy korábbi hozzászóló irta, épitsd fel a saját kis családod barátságos világát. Legyél büszke a szaktudásodra, a munkádra, a megteremtett családodra, és tojj le mindenkit magasról aki akármilyen felmenőd miatt ócsárol. Van mire büszkének lenned, teljesitmény van mögötted, és bizonyára vannak olyan emberek,- barátok, rokonok - körülötted, akik elismerik, amit elértél. És a legfontosabb mindenek felett, hogy a feleséged szeret és babával ajándékoz meg. Semmi más nem számit. Rendes életed van, és szerintem ha megjön a baba, anyósod is megbékél, egy pici baba mosolya sok mindent megjavit. Szóval nem, nem kell problémázni a származáson, egy cseppet se.
2017. márc. 28. 11:15
Kapcsolódó kérdések: