Szerintetek ebből is problémázni fog? Lent bőv.
A párommal 4. éve vagyunk együtt. Idén először megyek hozzuk karácsonykor (karácsony este). Úgy gondoltam, hogy viszek egy doboz általam készített sütit (a doboz nagyon édes fém téli mintás sütis doboz) és bort "apósnak".
Félek, hogy problémázni fog "anyós", hogy "minek kellett az ajándék?", és hogy "miért költöm a pénzemet?" Már látom, előre, hogy ezen ki lesz akadva, hogy "visszaadja" nekem azt az értéket amit adtam...Én ezt annyira utálom. Ha valakinek adok valamit nem azért veszem, hogy visszaadja ugyanakkora értékben...vagy egyáltalán. De ismerve őt már a gondolattól is rosszul lesz, hogy vittem valamit, mert azt "meg kell hálálni".:-S
Ne értsetek félre imádom ezt a nőt, ha a világon valakiben, benne igazán nincsen rosszindulat...de ez az örök hálálkodás néha teljesen kiakaszt:( sokszor inkább már azt érzem inkább nem viszek/adok semmit, mert úgyis csak kellemetlenül érzi magát, ahelyett, hogy örülne...
De azért üres kézzel se állíthatok oda...nem?
21-L
hát nem lenne természetes a mosolya most egy unoka hallatán:D
de azért kösz:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!