Szerintetek 11 év után kell problémázni a származáson?
Figyelt kérdés
30 éves leszek és 11 éve vagyunk együtt a menyasszonyommal. Jelenleg várjuk az első gyermekünk érkezését. 17 évesen elkezdtem dolgozni majd külföldön dolgoztam 5 évet haza jöttem és azon problémázik hogy egy roma felcsinálta a lányát...lehet sokan munkakerülőek de én nem tartozom közéjük ráadásul ő mondja a lányának magyar férfit képzelt... Mintha a magyarok különbek volnának. Párom egyik nagy bátyja egy büdös igénytelen alkoholista a másik nagy bátyja a felesége meggyilkolásáért ült börtönbe az unoka testvére is börtönben van mert rabolt fegyverrel. Lehet félig roma vagyok de becsületes mint némelyik magyar. Tiszta erkölcsi papírral rendelkezem. Felnőtt fejjel végeztem el két szakmát az egyikben dolgozom jelenleg, és becsületesen dolgozom és fogok is a családomért.2017. márc. 27. 15:08
11/12 anonim válasza:
Szerintem jó arc vagy, bár minden roma ilyen lenne.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele.Anyós úgy jó ha porhanyós. De egyébként meg nekem is volt cigány barátom féltem náluk lenni. De te mivel nem olyan családból származol vagy ha olyanból is kitörtél és jó ember lettél. 11 év után nem hinném hogy ezen kellene vitatkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!