Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért változik meg anya...

Miért változik meg anya viselkedése?

Figyelt kérdés

Kb minden tini koromban kezdődött, nem voltam soha rossz gyerek viszont anyám nem bírt elviselni. Minden álmomat leszólta, utálta pl ha magabiztos vagyok, nem szerette ha beszélek meg mindent rajtam töltött le. Amíg nővérem itthon lakott rendesen ki voltam közösítve főleg ha hárman mentünk pl valahova. Tesóm már elköltözött és anyám is normalizálódott. De amikor a nővérem hazajön megint elkezdi kötekedni meg rosszul bánni velem. Mintha nagyon idegesíteném pedig tényleg semmi olyat nem csinálok.

23/l

2023. szept. 22. 14:33
 1/6 anonim válasza:
90%
Nővéreddel milyen a kapcsolatod? Beszéltél vele valaha ezekről a dolgokról? Lehet, hogy fiatalabb korában vele is úgy viselkedett anyukád, mint veled, amikor Te nem hallottad/láttad. Ha mégsem, akkor valószínűleg az elsőszülött volt a kedvenc, amiről valószínűleg nem Te tehetsz.
2023. szept. 22. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Mert téged nem szeret. Miután a nővéred nincs otthon, és unatkozik, lópótléknak jó vagy te is. Merő önzés! Rég itt az ideje elköltözni, és évi 1 karácsonyi vacsorára korlátozni a kapcsolattartást. Sose szeretett.
2023. szept. 22. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ugyanez, csak húgom van. Amikor egyedül voltam otthon, akkor egész normális volt anyám velem, de amikor hazajött a húgom hétvégeken, akkor teljesen átment hülyébe anyám, mint akinek elment az összes esze. Én le voltam szarva, szemétül beszélt velem, stb. Egyértelmű, hogy engem nem szeretett, húgomat viszont imádta.

(Eltelt 30 év, most mondjuk csodálkozik, hogy miért a húgom járkál haza külföldről havonta hozzá, és én 150 kilométerről miért egy évben egyszer megyek. N/48).

2023. szept. 22. 18:19
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Én rég elhúztam volna a csíkot.23 vagy nem 13.
2023. szept. 22. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem Te vagy kedvence :S
2023. szept. 23. 00:10
 6/6 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk ugyanez volt. 21 évesen elhúztam, haza sem nézek szinte.

Féltékeny, irigy, mert fiatal vagy, ő meg idős - általában ez a fő indok.

2023. szept. 23. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!