Influenzás lettem és elégggé leterített. Anyum azt mondja azért vagyok beteg, mert egy hülye vagyok. Hogy beszélhet egy anya így a gyerekével? Ti tartanátok a kapcsolatot az anyátokkal, ha ilyen lenne?
Nem. De nekem voltak eszközeim kigyomlálni az ilyen környezetet.
Sajnálom, hogy ilyen emberek szülők.
"Úristen. Hogy lehet influenzát hülyeségből elkapni?"
Mert az ugye nem is létezik, hogy simán csak megfáztál, mert mondjuk még véletlenül se oltoztel fel normalisan?
Mennyi jóindulatú ember... én 46 éves vagyok, anyukám már nem él sajnos, de biztos nem mondana influenzaszezonban ilyen fasságot, hogy idén azért lettem 2 hét különbséggel kétszer influenzás, mert hülye vagyok.
Talán inkább mert bementem a boltba / felszálltam a vonatra / köhögött a kollégám. Vagy bármi.
Gyógyulást neked, mielőbbi jobbulást kívánok!
Jaja, a válaszolók a hülyék, nem a kérdező aki azzal jött hogy "brühühü, anyuci nem azt mondta amit akartam, akkor szakítsam meg vele a kapcsolatot"?
Szakítsd. anyád jól járna vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!