Influenzás lettem és elégggé leterített. Anyum azt mondja azért vagyok beteg, mert egy hülye vagyok. Hogy beszélhet egy anya így a gyerekével? Ti tartanátok a kapcsolatot az anyátokkal, ha ilyen lenne?
Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 21:12
11/20 anonim válasza:
Gondolom
biztos
haski pólóban
pasikádhoz
Itt csupa jós válaszol, grat a jóindulatotokhoz!
12/20 anonim válasza:
Ha nem lenne igazunk a kérdező már írta volna. Ehelyett szimplán besértődött és nem ír többet a kérdéséhez.
13/20 anonim válasza:
A válaszolókkal is megszakította a kapcsolatot a kérdező 🤣
14/20 A kérdező kommentje:
Azért nem írtam, mert beteg vagyok. Rosszabbul vagyok ráadásul. Nem voltam haspólóban, mindig rendesen felöltözök.
Nagyon szomorú, hogy a magyarokban csak a rosszindulat van.
2023. márc. 14. 11:55
15/20 anonim válasza:
Szerintem meg az a szomorú hogy egyesek a semmin nyafognak, ráadásul idegeneknek.
16/20 anonim válasza:
Ez amúgy itt egy olyan oldal, ahol az emberek idegeneknek nyafognak, akár olyan dolgokról is, ami neked pl semmi, neki meg fontos.
gyakorikeredesek.hu
hallottál már erről az oldalról, kedves 15-öa?
17/20 anonim válasza:
És te hallottál arról hogy ez a gyakorikérdések, nem a rinyáljunk oldal?
18/20 anonim válasza:
Mert te dicsekedni jársz ide vagy kérdezni?
20/20 anonim válasza:
Én tartanám vele a kapcsolatot, de azt rögtön megmondanám neki, hogyha esetleg ő lesz beteg valamikor a jövőben, akkor ne is számítson rá, hogy foglalkozni fogok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!