Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy ennyire rosszul...

Jogos, hogy ennyire rosszul esik édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés
Mindig csak akkor beszél velem, mikor a barátai nem érnek rá. Abban a pillanatban, mikor valamelyikük ír neki, engem rögtön otthagy sokszor a beszélgetés közepén. A múltkor mikor meglátogattam 3 napra, akkor is velük beszélgetett órákat (de szó szerint órákat), ahelyett hogy együtt csináltunk volna valamit. Szerettem volna meglátogatni anyák napján. Erre azt válaszolta, hogy hát sajnálja de előtte valami rendezvényre mennek a barátaival és biztos hulla fáradt lesz. Kibukott belőlem, hogy pedig már az ajándékát is kiválasztottam, mire az volt a válasz hogy hát sajnálja de ez van. Az tette be a kaput, ami miatt a kérdést is megírtam, hogy közölte hogy magától értetődő hogy inkább lesz az x barátjával mint velem. Merthogy ők mind szinte ugyanannyira fontosak neki mint én, és nyilán inkább lesz x szerettével mint eggyel. Annak ellenére hogy a gyereke vagyok... Úgy érzem, hogy egyáltalán nem vagyok neki fontos, és igazából nem is akar velem beszélgetni, sem találkozni, csak azért csinálja mert kötelességének érzi. Pár éve még mindig megölelt és puszilgatott, de mostmár abszolút nem is ölel meg. Ha én kezdeményezem, akkor sem viszonozza. Hiába próbálok beszélni vele erről, az a reakció hogy ő teljesen normálisan viselkedik, én várok el túl sokat, és drámázok mindenen.

2023. ápr. 29. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom együtt éltek ugye?
2023. ápr. 29. 14:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem élünk együtt.
2023. ápr. 29. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Minden jogos amit érzel. Persze van hogy hirtelen felindulásból eltúlozzuk és nem gondolkodunk, de ha már régóta fennáll egy probléma és téged zavar akkor az minden esetben jogos, akkor is, ha anyád szerint csak túlreagálod. Nem kell neked a megerősítés, hidd el :) Oké, amit érzel!
2023. ápr. 29. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem szerethet mindenki mindenkit, a szeretet, figyelem vagy van, vagy nincs. Kierőszakolni nem lehet. Nagyon szörnyű, hogy sok családban ez a dinamizmus. Ha kell, segítséggel kell ezt elfogadnod és ritkábbra, vagy nullára venni a kapcsolatot. Kapsz majd eszközöket, hogy ezt hogyan kezeld. Csak nem itt, idegenektől.
2023. ápr. 29. 14:46
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Én nem hiszek abban, hogy emberek 180 okos fordulatot vesznek, OK NÉLKÜL.

Minden történik valamiért, kivéve ha a delikvens megőrült.

Lehet, hogy túl "jól" sikerült részedről a leválási/távolodási törekvés és anyád tudomásul vette.

Vagy többszörösen megbántottad valamikkel, csak észre sem vetted.

("Pár éve még mindig megölelt és puszilgatott, de mostmár abszolút nem is ölel meg. Ha én kezdeményezem, akkor sem viszonozza.")

Gondolkodj el a múlt eseményein!

2023. ápr. 29. 15:04
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Mellőzd egy ideig- ne hívd, ne látogasd.Ha az okot kérdezi, hivatkozz a barátaidra. Hátha észbekap.
2023. ápr. 29. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Mért kérdés, hogy jogos-e? Nem értem. Komolyan ezt kérdezed?

Amúgy meg ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Keress olyan embereket, akik szeretnek. Őt meg tojd le. Akkor is, ha ő keres.

2023. ápr. 29. 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ne hívd ne keresd hidd el majd fog ö keresni téged,de akkor mondjad csak hogy neked is program van
2023. ápr. 29. 15:42
 9/12 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet, hogy pasi került a képbe anyukádnál, azért hanyagol?
2023. ápr. 29. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
73%
Mi történt? Mert lehet te is tettél érte hogy ilyen lett.
2023. ápr. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!