Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám elhívott minket...

Anyukám elhívott minket utazni, ez ilyen szörnyű dolog?

Figyelt kérdés

A szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom. A férjem annyira nem kötődik hozzájuk, más nagyon a habitusuk. A férjem inkább csendes, a szüleim és én is pörgősek vagyunk, sokat nevetünk, hülyéskedünk.

Anyukám elhívott minket (a férjem, a két gyerekünk és engem) egy hetes utazásra, mindent ők fizetnek, csak egy kis költőpénz amit vinnünk kell.

Viszont a férjem nem akar anyukámékkal menni. De megvan sértődve mikor mondtam neki, hogy akkor én elmegyek a gyerekekkel. Nekünk is itthon kellene maradni mert egy család vagyunk. Szerintem borzasztóan önző ez tőle, hogy azért mert ő nem akar menni ezért senki se menjen.

Vagy ez a megszokott dolog? Hogy ha valaki nem akar valamit akkor az egész család nem akar semmit. Ha ő akarnak menni az ő szüleihez de nekem nincs kedvem, akkor vagy össze szedem magam és átmegyek/jól érzem magam, vagy nem megyek, de nem is hisztizek azért, hogy ők mennek.

2023. szept. 17. 17:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a gyerekeknek és neked élmény. Ne hagyd magad. Az én apukám nem beszélt a nagyszüleimmel, de minket mindig küldött és engedett velük lenni. Anyukat is. Nincs a férjednek igaza. 40f
2023. szept. 17. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Furcsa hogy ilyesmi (habitusbeli különbség magas fokú negatívuma)házasságban derül ki több gyerek után
2023. szept. 17. 19:43
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem most derült ki, hogy másmilyenek vagyunk. Eddig is tudtuk, de önmagában a házasságunkban ez nem okoz gondot. Ő egy kicsit le nyugtat engem, én pedig fel tudom húzni őt, ha túlzottan elülne.
2023. szept. 17. 19:54
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
De, gondot okoz. Csak eddig homokba voltak dugva a fejek és rá lett mondva, hogy "ismerem én, nem úgy gondolta"
2023. szept. 17. 20:23
 15/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egy szakadék van közte és te közted. Egy utazás miatt kiakadni, kitudja mi miatt fog még kiakadni a közeljövöben e miatt a külömbség miatt
2023. szept. 17. 20:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Aztán mi lesz végül akkor?
2023. szept. 17. 21:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Menjél te a gyerekekel azt kész ő még marad .
2023. szept. 18. 06:24
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak az előző válaszokra reagálva, ez nem habitus kérdése. Ha 2 introvertált van kapcsolatban, ők sem irányíthatják a másikat és mondhatják meg neki, kivel hova mehet. A férj jobb esetben szimplán önző és csak magára gondol, rosszabb esetben bántalmazó ami most nem látszik, de ha majd egyre több dologban akarja kontrollálni a kérdezőt és a gyerekeket, látszani fog. Mi ennyi információból nem fogjuk tudni megmondani, hogy melyik, de bármelyik is legyen sz igaz, ha valaki ilyen, akkor egy vele azonos személyiségű ember mellett is ilyen lesz.
2023. szept. 18. 10:34
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az engedélye, hogy menj.
2023. szept. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!