Anyukám elhívott minket utazni, ez ilyen szörnyű dolog?
A szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom. A férjem annyira nem kötődik hozzájuk, más nagyon a habitusuk. A férjem inkább csendes, a szüleim és én is pörgősek vagyunk, sokat nevetünk, hülyéskedünk.
Anyukám elhívott minket (a férjem, a két gyerekünk és engem) egy hetes utazásra, mindent ők fizetnek, csak egy kis költőpénz amit vinnünk kell.
Viszont a férjem nem akar anyukámékkal menni. De megvan sértődve mikor mondtam neki, hogy akkor én elmegyek a gyerekekkel. Nekünk is itthon kellene maradni mert egy család vagyunk. Szerintem borzasztóan önző ez tőle, hogy azért mert ő nem akar menni ezért senki se menjen.
Vagy ez a megszokott dolog? Hogy ha valaki nem akar valamit akkor az egész család nem akar semmit. Ha ő akarnak menni az ő szüleihez de nekem nincs kedvem, akkor vagy össze szedem magam és átmegyek/jól érzem magam, vagy nem megyek, de nem is hisztizek azért, hogy ők mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!