Mit tegyek ha elég durva indulatok kezdenek kialakulni bennem az anyámék iránt (főleg egy dolog miatt), de elköltözni még nem tudok?
Figyelt kérdés
Főleg amiatt, hogy képtelenek tekintettel lenni az alvásomra, az alvászavaraimra, tök simán elkezdenek zajongani a szobám melletti helyiségben vagy az udvaron, amikor pontosan tudják hogy én már fekszek le aludni (este 7-8 körül). És aki az alvásomat veszélyezteti aziránt elég durva indulatok tudnak bennem lenni olyankor. Vannak más dolgok is de ez a legfőbb probléma, ami az indulatokat szüli. És nem szeretnék azért egyszer csak bekattanni, és eldurrant aggyal valami dühöngő állattá válni, pedig nagyon afelé tart a dolog, eléggé kezdenek felhalmozódni bennem a dolgok már. Beteges indulatok ellen mit lehet tenni?2023. aug. 5. 16:16
1/37 anonim válasza:
Füldugó. Akkor nem hallod a zajt és alszol.
2/37 anonim válasza:
Délután 7-kor?! Senki nem lesz erre tekintettel. 10 óra után van olyan, hogy csendhaboritas, 7-kor a csecsemők sem fekszenek le.
3/37 A kérdező kommentje:
Füldugót használok de attól még hallok dolgokat miután lefekszek nem minden zajra jó
2023. aug. 5. 16:27
4/37 anonim válasza:
Te laksz náluk és nem fordítva.Nehogymár még te menj át agresszívba....jó vicc
5/37 anonim válasza:
Inkább neked kellene rászoktatnod magad a későbbi lefekvésre. Mikor kell kelned reggel?
6/37 anonim válasza:
Este 7kor kussban kéne legyek a saját otthonomban azt én sem tolerálnám! Ha e miatt átmenne a felnőtt korú gyerekem agresszív állatba akkir én magam vágnám ki otthonról mint a taknyot, helyzetétöl függetlenűl! Azért tudd már, hogy hol a helyed!
7/37 anonim válasza:
És anya főzi meg este a kis elalvós kakaódat???
8/37 anonim válasza:
Mondjuk én pont hétkor fekszem, mert hajnali háromkor kelek, de soha nem vártam el, hogy emiatt bárki is lábujjhegyen járjon.
9/37 anonim válasza:
"És aki az alvásomat veszélyezteti aziránt elég durva indulatok tudnak bennem lenni olyankor"
Kezeltesd magad
10/37 qkker1 válasza:
"10 óra után van olyan, hogy csendhaboritas, "
Már elég régen nincs csendháborítás, mint jogi fogalom, teljesen más van helyette, de nem írom le, mert még a kérdezi azt hinné, hogy az ő helyzetére is vonatkozik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!