Mit tegyek ha elég durva indulatok kezdenek kialakulni bennem az anyámék iránt (főleg egy dolog miatt), de elköltözni még nem tudok?
mivel én (20 évesen) éjfél után tudok max elaludni, nagyon hülyén jönne ki ez. főleg hogy diákmunka miatt éjfélkor érek haza néha, anyám pedig este hétkor jön a munkahelyéről. jól nézne ki ha onnantól kussba kéne lenni.
nekem is van alvászavarom, mégsem fekszem le ilyen korán, és nem mondom azt mindenkinek hogy kuss.
na meg hangoskodás és hangoskodás között is van különbség. van akit már az is zavar ha beszélgetnek, tehát nem értem honnan vettétek azt hogy ordítanak. mi szobánkba pl behallatszik az ajtó nyitása-csukása is.
meg ez a gyereket nem veszik figyelembe... de figyelembe veszik, de ha ő már este hétkor alszik, onnantól fogva senki ne csináljon semmit? ne fürödjön, egyen, olvasson, menjen wc-re, nézzen tv-t, se semmi? azért mert van egy gyerek otthon, főleg egy valószínűleg felnőtt ember - legalábbis gondolom hogy a kérdező nem egy csecsemő - az nem azt jelenti hogy a drága kis babucihoz kell teljesen alkalmazkodni. neki miért is nem kéne a szüleihez? azért mert ő a gyerek? 8 éves öcsém sem hisztizik ilyen hülyeség miatt
Mennyi tapintatlan ember van, ez hihetetlen!
Azt nem gondoljátok, hogy esetleg oka van, hogy ilyen korán kell lefeküdnie? Ha hajnal 3-kor kel, akkor ahhoz, hogy 8 órát tudjon aludni, este 7-kor kell lefeküdjön. És ne mondjátok, hogy ti annyit sosem alszotok, meg hasonlók. Egy felnőtt embernek 7-8 óra alvásra van szüksége általában. Ha valaki nem alszik ennyit, akkor saját magával tol ki, mert annak egészségügyi következményei vannak. Ezen kívül nem mindenki képes aktív lenni kialvatlan állapotban.
Gondolom, nem azt várja el a kérdező, hogy lábujjhegyen járjanak olyankor, hanem kicsit halkabbak legyenek, mint egyébként.
Ezt a fültokot ajánlom:Peltor X5A hallásvédő fültok SNR 37dB
Drága de a fültokok közül ez a leghatásosabb, hátránya hogy nem tudsz forgolódni. Leginkább a mélyebb hangokat szűri ki. Én ebben alszok.
Füldugók közül: [link]
Jelenleg a piacon a legmagasabb elérhető zajtompító érték. Együtt is lehet használni őket úgy hatásosabb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!