Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha elég durva...

Mit tegyek ha elég durva indulatok kezdenek kialakulni bennem az anyámék iránt (főleg egy dolog miatt), de elköltözni még nem tudok?

Figyelt kérdés
Főleg amiatt, hogy képtelenek tekintettel lenni az alvásomra, az alvászavaraimra, tök simán elkezdenek zajongani a szobám melletti helyiségben vagy az udvaron, amikor pontosan tudják hogy én már fekszek le aludni (este 7-8 körül). És aki az alvásomat veszélyezteti aziránt elég durva indulatok tudnak bennem lenni olyankor. Vannak más dolgok is de ez a legfőbb probléma, ami az indulatokat szüli. És nem szeretnék azért egyszer csak bekattanni, és eldurrant aggyal valami dühöngő állattá válni, pedig nagyon afelé tart a dolog, eléggé kezdenek felhalmozódni bennem a dolgok már. Beteges indulatok ellen mit lehet tenni?
2023. aug. 5. 16:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon lapit a kérdező. Most, hogy senki nem ért vele egyet, nem is ír.
2023. aug. 6. 10:31
 32/37 anonim ***** válasza:
94%

mivel én (20 évesen) éjfél után tudok max elaludni, nagyon hülyén jönne ki ez. főleg hogy diákmunka miatt éjfélkor érek haza néha, anyám pedig este hétkor jön a munkahelyéről. jól nézne ki ha onnantól kussba kéne lenni.

nekem is van alvászavarom, mégsem fekszem le ilyen korán, és nem mondom azt mindenkinek hogy kuss.

na meg hangoskodás és hangoskodás között is van különbség. van akit már az is zavar ha beszélgetnek, tehát nem értem honnan vettétek azt hogy ordítanak. mi szobánkba pl behallatszik az ajtó nyitása-csukása is.

meg ez a gyereket nem veszik figyelembe... de figyelembe veszik, de ha ő már este hétkor alszik, onnantól fogva senki ne csináljon semmit? ne fürödjön, egyen, olvasson, menjen wc-re, nézzen tv-t, se semmi? azért mert van egy gyerek otthon, főleg egy valószínűleg felnőtt ember - legalábbis gondolom hogy a kérdező nem egy csecsemő - az nem azt jelenti hogy a drága kis babucihoz kell teljesen alkalmazkodni. neki miért is nem kéne a szüleihez? azért mert ő a gyerek? 8 éves öcsém sem hisztizik ilyen hülyeség miatt

2023. aug. 6. 15:48
 33/37 anonim ***** válasza:
25%

Mennyi tapintatlan ember van, ez hihetetlen!

Azt nem gondoljátok, hogy esetleg oka van, hogy ilyen korán kell lefeküdnie? Ha hajnal 3-kor kel, akkor ahhoz, hogy 8 órát tudjon aludni, este 7-kor kell lefeküdjön. És ne mondjátok, hogy ti annyit sosem alszotok, meg hasonlók. Egy felnőtt embernek 7-8 óra alvásra van szüksége általában. Ha valaki nem alszik ennyit, akkor saját magával tol ki, mert annak egészségügyi következményei vannak. Ezen kívül nem mindenki képes aktív lenni kialvatlan állapotban.

Gondolom, nem azt várja el a kérdező, hogy lábujjhegyen járjanak olyankor, hanem kicsit halkabbak legyenek, mint egyébként.

2023. aug. 6. 17:55
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
33, nyilván az érthető, ha hajnali háromkor kel. de mivel nem írta a kérdező hogy miért fekszik ilyen korán, így alapból mindenki arra gondol hogy másnap 8-9 körül kel. én is egyből erre gondoltam, de ha esetleg leírná hogy miért szükséges annyira korán aludnia akkor senki sem lenne "tapintatosan".
2023. aug. 6. 18:31
 35/37 anonim ***** válasza:
28%
Nem lehet, hogy a kérdezőnek az alvászavar miatt több idő kell, hogy rendesen kialudja magát és azért fekszik le viszonylag korán? Amúgy lehet védekezni a zajok ellen csukott ajtóval, füldugóvalp, amit használ is a kérdező, tehát ő megteszi a magáét, amennyit tud alkalmazkodni, de a többieknek is tekintettel kellene rá lenni pontosan úgy, mintha egy kisbaba aludna a szobában, még akkor is, ha a kérdező már nem az. Nem kell mindenkinek lábujjhegyen járni egyetlen ember miatt, de halkan kellene beszélni és nem közvetlenül az alvó ember melletti szobában, stb. Ennyi alkalmazkodás igazán elvárható a családtól, főleg ha tudnak az alvászavarról. És miért is ne tudnának róla...
2023. aug. 6. 20:34
 36/37 anonim válasza:
100%

Ezt a fültokot ajánlom:Peltor X5A hallásvédő fültok SNR 37dB

Drága de a fültokok közül ez a leghatásosabb, hátránya hogy nem tudsz forgolódni. Leginkább a mélyebb hangokat szűri ki. Én ebben alszok.

Füldugók közül: [link]

Jelenleg a piacon a legmagasabb elérhető zajtompító érték. Együtt is lehet használni őket úgy hatásosabb

2023. aug. 6. 21:23
 37/37 LuckyLevi ***** válasza:
100%
#34 Miért az az alap, hogy 12 órát alszik?
2023. aug. 6. 22:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!