Anyukám elhívott minket utazni, ez ilyen szörnyű dolog?
A szüleimmel nagyon jó a kapcsolatom. A férjem annyira nem kötődik hozzájuk, más nagyon a habitusuk. A férjem inkább csendes, a szüleim és én is pörgősek vagyunk, sokat nevetünk, hülyéskedünk.
Anyukám elhívott minket (a férjem, a két gyerekünk és engem) egy hetes utazásra, mindent ők fizetnek, csak egy kis költőpénz amit vinnünk kell.
Viszont a férjem nem akar anyukámékkal menni. De megvan sértődve mikor mondtam neki, hogy akkor én elmegyek a gyerekekkel. Nekünk is itthon kellene maradni mert egy család vagyunk. Szerintem borzasztóan önző ez tőle, hogy azért mert ő nem akar menni ezért senki se menjen.
Vagy ez a megszokott dolog? Hogy ha valaki nem akar valamit akkor az egész család nem akar semmit. Ha ő akarnak menni az ő szüleihez de nekem nincs kedvem, akkor vagy össze szedem magam és átmegyek/jól érzem magam, vagy nem megyek, de nem is hisztizek azért, hogy ők mennek.
Mi egyszer mentünk el az anyóssal nyaralni, azóta is a fejünkre kiabálja elferdítve, hogy ő fizeti a szórakozásunkat, amiről szó sem volt, a mi részünket mi fizettük.
Azóta én nem mentem velük nyaralni, a férjem is csak egy napra nézett le hozzájuk, aztán jött is haza.
Az én lelki nyugalmam többet ér.
KIZÁRT, hogy menjek úgy, hogy ŐK fizetik az egészet.
Nincs az az isten. Ebből tudod mi lesz? Hogy utólag a legelső sérelemnél a fejedhez vágják - vagyis a férjedéhez -, hogy ők kifizették, szóval pofabe.
Felejtős.
Abban nincs igaza a férjednek, hogy ti ne menjetek, azt eldöntheti, ő akar-e (én nem akarnék, főleg mert introvertált vagyok, és nekem rhadtul megterhelő egy hét egy pörgős, minden értelmetlen hülyeségről cseverészős emberek között)
Soha nem vágtak semmit a fejemhez/fejünkhöz ha segítséget nyújtottak bármiben. Sajnálom, hogy neked rossz tapasztalatod van.
Egyébként szoktam a férjem nélkül is menni több helyre. Igaz nem így, és nem ennyi napra.
Ha megy megy ha marad marad. Nem kell sem neki megsértődni, sem neked erőltetni, hogy menjen.
(Hosszútávon ez a házasság nem fog működni. Annyira ellentétek vagytok, hogy néhány évig még menni fog akár jó idoszakokkal, de legkésőbb ha a gyerekek megnőnek tonis szét mentek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!