Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Kidobott a lakásbó...

Mit tegyek? Kidobott a lakásból anyám 17/L

Figyelt kérdés

Először szeretném tisztázni, hogy bekrapált a telóm, de 5 napja javíttattuk meg. (nem adott ki hangot se hivasnal se ebresztő se semmi) De azért, hogy nyugodt legyen a lelkem magántanáromnak küldtem üzit ha netán nem kelek fel, akkor hivjon.

Szóval, reggel ugye mennem kellett volna 7-re hozzá. Csörgpt ismétlődőre 5:50-6:20 ig felhúztam. Teló mégsem javult meg mint kiderült utólag.. arra ébredtem 7:30 környékén, hogy anya kb. berugja az ajtót és kidob (nem szószerint) azzal, hogy tűnjek el máshova, kezdjek összepakolni és ki vagyok én. Természetesen mondtam neki sajnálom hogy elaludtam, de nem javult meg mégsem a telefon pedig elvittük szerelőhöz együtt.. Próbálkoztam több napon át elnézést és bcsánatot kérni tőle de... semmi és ez már a 3. nap. Megszáltam egyelőre barátaimnál ugrálok jobbra balra ismerősökhöz akik befogadnak. De ezt nem csinálhatom örökké. Nem tudom mihez kezdjek.. tudtok tanácsot adni?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat

2023. szept. 15. 16:12
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha mostohaanyámból indulok ki, neki is voltak ilyen elmebeteg húzásai, amire csak pislogtunk hogy ez most mi (OCD és dg. nárcisztikus személyiségzavara van) szóval már semmin nem lepődök meg.
2023. szept. 16. 07:54
 42/44 anonim ***** válasza:
100%

34- és jelen esetben szerintem nem tudsz szöved értelmezni. A 31- ben, azt írja:"Nem pszichologiai okbol vagyok az nem is mert rossz voltam hanem mert nem tetszett nekem a tanítási rendszer”

Erre te NEM kapsz magántanulói jogviszonyt ha szépen késed sem. Csak úgy lehetsz magántanuló, ahogy az előtted író írta.

Itt most 3 lehetőség van.

1 régi a történet

2 valami háttérdolgot nem mond el a kérdező

3 részben(mondjuk ki színezés miatt), vagy teljes egészében kamu az egész.

Ha nem hiszed rágd végig a köznevelési trv.-t benne lesz az, hogy ki és mire kapsz engedélyt, hogy magántanuló legyél.

2023. szept. 16. 09:01
 43/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez így elég bicegős történet.

A lényeg hiányzik belőle.

2023. szept. 19. 17:11
 44/44 anonim ***** válasza:
82%
Mert kamu volt. Van egy hülye, aki mindig feltesz egy provokatív kérdést, rájövünk hogy kamu. A kérdező szabadkozik, majd eltűnik, és feltesz egy új kérdést. Mindig ez van.
2023. szept. 20. 10:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!