Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Kidobott a lakásbó...

Mit tegyek? Kidobott a lakásból anyám 17/L

Figyelt kérdés

Először szeretném tisztázni, hogy bekrapált a telóm, de 5 napja javíttattuk meg. (nem adott ki hangot se hivasnal se ebresztő se semmi) De azért, hogy nyugodt legyen a lelkem magántanáromnak küldtem üzit ha netán nem kelek fel, akkor hivjon.

Szóval, reggel ugye mennem kellett volna 7-re hozzá. Csörgpt ismétlődőre 5:50-6:20 ig felhúztam. Teló mégsem javult meg mint kiderült utólag.. arra ébredtem 7:30 környékén, hogy anya kb. berugja az ajtót és kidob (nem szószerint) azzal, hogy tűnjek el máshova, kezdjek összepakolni és ki vagyok én. Természetesen mondtam neki sajnálom hogy elaludtam, de nem javult meg mégsem a telefon pedig elvittük szerelőhöz együtt.. Próbálkoztam több napon át elnézést és bcsánatot kérni tőle de... semmi és ez már a 3. nap. Megszáltam egyelőre barátaimnál ugrálok jobbra balra ismerősökhöz akik befogadnak. De ezt nem csinálhatom örökké. Nem tudom mihez kezdjek.. tudtok tanácsot adni?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat

2023. szept. 15. 16:12
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
87%
Kiskorút nem lehet kirakni otthonról 🙄
2023. szept. 15. 17:39
 22/44 anonim ***** válasza:
35%
De kamu :D "Először szeretném tisztázni, hogy bekrapált a telóm, de 5 napja javíttattuk meg. (nem adott ki hangot se hivasnal se ebresztő se semmi) De azért, hogy nyugodt legyen a lelkem magántanáromnak küldtem üzit ha netán nem kelek fel, akkor hivjon." - ha nem ad ki hangot a telefonod, miért hívjon a magántanárod? :D Hát úgyse hallod meg.
2023. szept. 15. 17:43
 23/44 anonim ***** válasza:
6%
Szegény telefon! 🤣
2023. szept. 15. 17:55
 24/44 A kérdező kommentje:
22 5 napja javitottuk meg, mert nem adott hangot semmi esetben sem. Ezért vittük el.
2023. szept. 15. 17:56
 25/44 anonim ***** válasza:
25%
Aki akar az felkel. Vegyél csörgőórát.
2023. szept. 15. 18:17
 26/44 anonim ***** válasza:
44%

Anyád utál kezdj el keresni nagyon gyorsan szállást lakhatást munkát. Ez mkndvacsinált ürügy volt. Amugyis kiakarna dobni.

En anyám is megbklondult mikor nővé kezdtem válni.

2023. szept. 15. 18:21
 27/44 anonim ***** válasza:
42%

4.5-ös átlaggal kétszer is azt írod a róla helyett hogy rolla....

Ettől eltekintve a sztorid nekem hihetetlen, ne is haragudj. Senkit nem dobnak ki ilyenért. 18 év alatti vagy, menj szépen haza. Vegyél egy vekkert vagy kérd meg anyádat vagy tesódat hogy keltsen fel téged időben, mert a telefonod nem ébreszt.

2023. szept. 15. 18:21
 28/44 anonim ***** válasza:
20%
Kamuzol folyamatosan. Először azt írod nem vittétek szervízbe, most meg hogy öt napja lett megjavítva? A tanulmányi átlagodhoz képest a helyesírásod és a fogalmazási képességed pocsék.
2023. szept. 15. 18:23
 29/44 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező ez a sok 1 bites kamuval vádoló bohóc csak veszekedni akar.

Ezen kívül egy igazi tanács vádaskodás meg bohóckodás nélkül.

17. vagyok. Természetesen már külön élek. Amint volt lehetőségem elköltöztem.

Kérdező, még ha rossz tanuló lennél és rendetlen akkor sem dobhatna ki, mert felelős érted. Ha téged most pl. valaki ne adj isten elrabolna, mert egy parkban kell aludnod vagy elütnek este az utcán akkor anyudat vonják felelősségre, hogy mit kerestél te ott. Akkor is, ha érett felnőtt módjára tudsz viselkedni jogilag ő felel még érted.

Esetleg olyat lehet csinálni, hogy átköltözöl egy rokonhoz vagy koliba, hogy ne tudja rajtad leverni, ha feszült. Egyik barátnőm ő 17 évesen már egyedül élt (igaz más okokból). Neki meg kellett jelölni egy gyámot és heti 1x kötelező volt találkozniuk, de ettől eltekintve élhetett egyedül. Nem hiszem, hogy ez neked lehetséges nem lenne, csak azért írtam le, hogy biztos van valami megoldás, hogy ne kerülj intézetbe, de anyud idegeinek se legyél kitéve. Kérj segítséget egy felnőttől, aki tud ebben segíteni. Iskolapszichológus, tanárok? Ők talán tudnának tanácsot adni, hogy mi lenne ilyenkor jó megoldás.

Nehogy már neked kelljen esdekelni egy ilyen hülyeség miatt, hogy hazamehess az otthonodba, ahol alapból lenned kéne. Itt nem te vagy a hibás.

2023. szept. 15. 18:31
 30/44 anonim ***** válasza:
70%

Van olyan rokon, akihez tudsz menni? Pl nagyszülők, szüleid testvérei, vagy felnőtt, már külön élő testvér vagy unokatestvér?

Anyukádnak inkább időben ébreszteni kellett volna téged, főleg, ha tudta, hogy rossz az ébresztőd, nem hibáztatni egy technikai dolog miatt.

2023. szept. 15. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!