Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Kidobott a lakásbó...

Mit tegyek? Kidobott a lakásból anyám 17/L

Figyelt kérdés

Először szeretném tisztázni, hogy bekrapált a telóm, de 5 napja javíttattuk meg. (nem adott ki hangot se hivasnal se ebresztő se semmi) De azért, hogy nyugodt legyen a lelkem magántanáromnak küldtem üzit ha netán nem kelek fel, akkor hivjon.

Szóval, reggel ugye mennem kellett volna 7-re hozzá. Csörgpt ismétlődőre 5:50-6:20 ig felhúztam. Teló mégsem javult meg mint kiderült utólag.. arra ébredtem 7:30 környékén, hogy anya kb. berugja az ajtót és kidob (nem szószerint) azzal, hogy tűnjek el máshova, kezdjek összepakolni és ki vagyok én. Természetesen mondtam neki sajnálom hogy elaludtam, de nem javult meg mégsem a telefon pedig elvittük szerelőhöz együtt.. Próbálkoztam több napon át elnézést és bcsánatot kérni tőle de... semmi és ez már a 3. nap. Megszáltam egyelőre barátaimnál ugrálok jobbra balra ismerősökhöz akik befogadnak. De ezt nem csinálhatom örökké. Nem tudom mihez kezdjek.. tudtok tanácsot adni?

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat

2023. szept. 15. 16:12
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
21%
Én a helyedben mindenképpen munkát keresnék és vmelyik bnőnél húznám meg magam, amíg egy szobát ki nem tudnék venni vhol. Gyámügyet felejtsed el, mert nem fognak veled foglalkozni. Max papíron, de gyakorlatban semmi nem lesz. Max nevelőotthonba tesznek, és hátra hajtják a fejüket, történjen ott bármi is. Amint 18 leszel ki is dobnak. Ha meg anyádhoz visszamész haza, ott meg 100% lelkiterrort fog alkalmazni és mindennap széttiporja a lelkedet, hogy te magad menjél el. Ha szólnál vkinek, letagadja abban biztos vagyok. Sajnos az a legjobb opciód, ha munkát keressel vhol vagy sugardaddyt. Ez a nyers valóság. Nem kell ámítani itt a kérdezőt, hogy jobb lesz a helyzete.
2023. szept. 15. 16:52
 12/44 anonim ***** válasza:
19%
Kamu.
2023. szept. 15. 16:53
 13/44 anonim ***** válasza:
88%
Hívd a lakóhelyed szerint illetékes gyámhivatalt.
2023. szept. 15. 16:54
 14/44 anonim ***** válasza:
82%
Előző vagyok. Még annyit, hogy ha most idejében munkát keresel akkor jobb is. Ha nevelőotthonba kerülsz és 18 leszel, akkor meg ugyanúgy utcára tesznek ki és mindenki mossa a kezeit. Szóval mindenképp munka, hogy legyen vmennyire pénzed aztán abból vmi lesz.
2023. szept. 15. 16:54
 15/44 A kérdező kommentje:
Elözmények hogy elötte se tudtam felkelni mert a telefonom rossz volt elötte sokáig nem javittattam meg ez az én hibám volt ez igaz. Amúgy meg nem fogok szolni a rendörségnek se a gyámügynek azért gondoljatok bele ha nektek kellene... igen anyumnak lehet van ideg gondjai papir nincs rolla. Apum börtönbe van semmi ölés meg ilyesmi, adó csalás. Anyumat megviseli es rajtam vezeti le... esetleg még annyi hogy 4,5 ös átlagom lett felévin és igy felvesznek az iskolába szoval nem gondolom hogy olyan nagy dolog lenne egy telefon hibájábol elkuldeni... Valami "könyörgés" tipust szeretnék töltetek halani amivel vegre haza mehetek.
2023. szept. 15. 16:55
 16/44 A kérdező kommentje:

12

nem kamu... ezt annyi kerdesnel latom "provokalas" "kamu" "troll" es erre mindig mennek a pontok..

2023. szept. 15. 16:58
 17/44 anonim ***** válasza:
84%

Szerezz egy mechanikus vekkerórát, és azzal állíts be, hogy többé nem fogsz elaludni, a vekker ébreszt.

De tényleg hiányos sztori, ezért nem dobnak ki, mert rendszeresen elalszol. Ha 18 év alatti vagy, anyád tudja, hogy jogilag felelős érted, nem alhatsz az utcán. Ha meg 48 vagy, akkor lehet hogy besokallt ezen tényleg.

2023. szept. 15. 17:03
 18/44 anonim ***** válasza:
78%
Brutális jövőnek és felnőttkornak nézel elébe, ez biztos. Sajnálom.
2023. szept. 15. 17:09
 19/44 anonim ***** válasza:
2023. szept. 15. 17:21
 20/44 A kérdező kommentje:
2 tesóm van 22/l 25/l a 25 éves anyum pártján van ö azt mondta hogy irjak egy bocsanat kerő levelet hogy nem fordul elő ilyen többet es, hogy ö atolvassa elötte hogy biztos jo-e aztmondta hogy ez eldöntés kérdése hogy fel akarok e kelni vagy sem dehát en bármenyire is elterveztem az előzö nap a reggelem hogy majd szepen felkelek reggelizek tusolok fogatmosok begyujtok es elmegyek órára rohadtul nem birtam felkelni. Mindenki tud rolla akinel eddig voltam
2023. szept. 15. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!