Kirakatnak anyámék a lakásból gyerekkel?
Sosem volt jó apámmal a kapcsolatunk. Anyám se állt ki mellettünk.
14 evéssen költöztem el mamámhoz és 19 evéssen egyedül éltem.
Gyerekkel fél éve költöztem anyámekhoz. Ez az 1 hónap, amit nem tudok fizetni csak jövő hónap elején utólag.
Apám avval fényeget, hogy lecserelteti a zárat. Lányom maradhat én menjek, ahova akarok.
Mindig leadtam a pénzt, 10 éve ugyan azon a helyen dolgoztam
3 hete vagyok munkanélkülin, de jövő héten kezdek.
Állandó bejelentett lakcim amúgy.
Nem kell senkinek sajnálni és a lányom nem marad ott!
Szóval 14 éves korom óta nem lakom itthon, 29 vagyok, egy fél éve jöttünk haza.
Soha semmiben nem támogattak. Nem is kértem és vártam.
Eltartottam magunk, albérletben, a gyerekemnek is mindene megvolt!
Még számlát is nyitottam neki kiskora óta.
Ami pénzem volt tartalékba azt is a számlájára irattam. 2 évet dolgoztam kinn és nekem jött egy autó, az enyém totál kár, nem tudtam kijarni és itthon ideiglenessen kerestem rendes munkát, 120-tól kezdődik kb egy albi.
Fél évet kértem és novemberben tudnék költözni, ismét kinn dolgozom.
Eddig is leadtam mindent, ezt is 2 hét múlva tudnám oda adni, alkalmi munkáim is voltak a 3 hét munkanélküli alatt.
Szóval nem okoskodás kértem meg sajnalkozást!
Jogi része érdekel!
Akinek nem tetszik a kérdés és nem tud érdemben válaszolni, azt görgethet tovább. Köszönöm!
Apám egy idegbeteg, az volt mindig.
Ányamnak nincs szava, nem áll ki magáért sem (anyummal jóba
vagyok).
Ha nem vagy egy elveszett lélek, és egy hét múlva lesz újra munkád, akkor tedd szét a kezed aztán jónapot.
Kényszer kijelenteni lehet, de az több hónapig tart, mire hivatalos lesz, addigra meg már hűlt helyed lesz, ha jól értem. Többet meg nem mennék vissza hozzájuk, mert egy tapló parasztok, azért a kérdező nem egy élősködő senki, csak megszorult. A gyereket meg úgyse veszik el tőled, szóval nem kell félni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!