Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy egy 18 éves lány nyáron és suli mellett is dolgozik, és a szülők a fizetése egy részét el kérik?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 21:00
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
75%
Az a véleményem, hogy vannak nehéz sorsok, sajnos vannak olyan családok, amelyek csak így tudnak túlélni, ha mindenki dolgozik.
2023. szept. 10. 21:06
 2/50 anonim ***** válasza:
81%

Az attól függ. Ha Te sokat keresel, a szüleid pedig keveset, és ez már állandó munkahelyed, akkor szerintem, ha meg van beszélve, hogy adsz az élelmiszerbe, rezsibe, akkor rendben van, hiszen már nem vagy kisgyerek, és minden pénzbe kerül.

Viszont ha nincs megbeszélve, keveset keresel, és neked is kell a sulira, akkor lehet, hogy túlzás. Én nem venném el a gyerekem zsebpénzét, vagyis nem kérnék tőlük. Nyilván attól is függ, hogy mire megy, mert ha csak elszedik tőled cigire meg piára, akkor semmi esetre sem adnék.

2023. szept. 10. 21:06
 3/50 anonim ***** válasza:
89%

Az a vélemányem, hogy semmi.

Ez így rohadtul le van egyszerűsítve, és nem nekem kellene kitalálnom a részleteket, hogy véleményt mondjak.

2023. szept. 10. 21:08
 4/50 anonim ***** válasza:
77%

Én elhiszem, hogy van olyan helyzet, amikor minden Forint nagyon számít. Ekkor is a szülőknek kéne minden telhetőt megtenniük, hogy ne így legyen.

Minden más esetben számomra elfogadhatatlan, hogy a dolgozó iskolás, tanuló pénzét elkerjek.

2023. szept. 10. 21:10
 5/50 A kérdező kommentje:
Ez nem az állandó munkahelyem csak sima diákmunka és igen általában sulira szoktam költeni ruhára cipőre stb.. ugyebár így már a szüleimnek nem kell ezeket megvenniük. Egyébként nincs megbeszélve. Nem élünk se annyira rosszul se annyira jól anyagilag.
2023. szept. 10. 21:11
 6/50 anonim ***** válasza:
89%
Kérdés mire fel kérik el?
2023. szept. 10. 21:12
 7/50 A kérdező kommentje:
Hogy énis adjak bele kajába stb
2023. szept. 10. 21:13
 8/50 anonim ***** válasza:
32%

Én is dolgoztam pár éve suli mellett nyáron, nekem tök evidens volt, hogy a fizum egyharmadat odaadtam anyumnak.

Pedig nem is kérték.

2023. szept. 10. 21:25
 9/50 anonim ***** válasza:
28%

#7: és mi lenne, ha

A: elköltöznél?

B: inkább nem is dolgoznál?

2023. szept. 10. 21:30
 10/50 anonim ***** válasza:
44%
Azt, hogy semmi közöm hozzá. Az én szüleim akkor sem fogadnák el, ha már éheznének, az fix.
2023. szept. 10. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!