Mi a véleményetek arról, hogy egy 18 éves lány nyáron és suli mellett is dolgozik, és a szülők a fizetése egy részét el kérik?
Az attól függ. Ha Te sokat keresel, a szüleid pedig keveset, és ez már állandó munkahelyed, akkor szerintem, ha meg van beszélve, hogy adsz az élelmiszerbe, rezsibe, akkor rendben van, hiszen már nem vagy kisgyerek, és minden pénzbe kerül.
Viszont ha nincs megbeszélve, keveset keresel, és neked is kell a sulira, akkor lehet, hogy túlzás. Én nem venném el a gyerekem zsebpénzét, vagyis nem kérnék tőlük. Nyilván attól is függ, hogy mire megy, mert ha csak elszedik tőled cigire meg piára, akkor semmi esetre sem adnék.
Az a vélemányem, hogy semmi.
Ez így rohadtul le van egyszerűsítve, és nem nekem kellene kitalálnom a részleteket, hogy véleményt mondjak.
Én elhiszem, hogy van olyan helyzet, amikor minden Forint nagyon számít. Ekkor is a szülőknek kéne minden telhetőt megtenniük, hogy ne így legyen.
Minden más esetben számomra elfogadhatatlan, hogy a dolgozó iskolás, tanuló pénzét elkerjek.
Én is dolgoztam pár éve suli mellett nyáron, nekem tök evidens volt, hogy a fizum egyharmadat odaadtam anyumnak.
Pedig nem is kérték.
#7: és mi lenne, ha
A: elköltöznél?
B: inkább nem is dolgoznál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!