Szüleim feltétele, ha a kocsinkat tankolom csak költőpénzből fizethetek?
Végzős gimis vagyok 18 éves.
Közelmúltban szereztem meg a jogsit is. Több kocsival rendelkeznek, az egyiknek a kocsiját akármikor használhatom, viszont csak azzal a feltétellel, ha a zsebpénzemből megy a kúton bele a benzin és perkálok.
Ez nem fair eléggé.
Amennyit adnak sem sok, gépkocsi meg durván sokat fogyaszt. Tehát ez így nem oké, leterhel anyagilag. Ráadásul nem számít a szüleimnek. Nem értem. Ez miért elvárandó?.
Gond még, hogy minden féle célra is kell a kocsi (nekem). Szüleim sokszor elvittek ide-oda meg eljöttek értem. Most már ezt nem kell, szóval ezt megspórolom nekik.
Anya egyáltalán nem használta ezt soha, meg apa is csak nagyon ritkán. Az utóbbi két évben alig mentek vele. Mégis fizetik a biztosítást meg minden ilyesmit. Csak nem tankolják? Nem értem akkor minek van.
De akkor minek tartják a kocsit ha nem tankolják?
12
Ezt tőlük kérdezd meg. Ajánld nekik a hasznaltauto.hu-t vagy hasonlót.
Ha annyira zavar akkor járj tömegközlekedéssel!
Milyen kocsi az amelyik 10-12 liter benzint fogyaszt? Traktor vagy hummer?
Amit használok az egy Mercedes ML320 CDI. 2008-as vagy 2009-es. :)) 80 valamennyi liter üzemanyag fér bele. És diesel nem benzin. :D
Elsején zsebpénz osztáskor teletankoltam majdnem kb 50 ezerért és ráadásul nem is a prémium üzemanyagból és szerintem következő zsebpénzosztásig nem fogja kibírni. Mások meg ilyen 5-6-7 literrel járnak. Azokat tankolnám én is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!