Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és a fater ha kell, ha nem egész nap gépezik.

Ezzel még nem is lenne semmi gondom....

De az én facebook-om at használja , sajatjaként kezeli.

Akárki ír nekem egyből Ő lereagálja én meg azt sem tudom miről van szó.

Most ha még csak felügyelne az se lenne annyira ciki és idegesítően rossz, hogy az én nevemben Ő reagálgat stb...

Mit lehetne ez ellen tenni.

Le se szarja, hogy elmondtam neki 1000× csináljon magának vagy csinálok neki egyet...

Ez olyan mintha elmennék sz@rni és videóznának.

Semmi magánszféra.

2023. aug. 20. 08:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem kamu, miért nem próbálod ki, amiket a többiek javasoltak?

És milyen buliba hívta el? Meg a lecke? Nem mondtad, hogy nem te voltál?

2023. aug. 21. 06:41
 32/39 A kérdező kommentje:

Mert tudom semmi értelme.

Egy suttyó buliba...

Nem adta meg a leckét csak a korombeli lányokkal beszélt.

Nem mondtam...

Ő egy erőszakos, verekedős ember....

2023. aug. 21. 22:51
 33/39 anonim ***** válasza:
70%
Hagyjad már magad
2023. aug. 21. 22:55
 34/39 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudsz mit tenni xD de kijelentkezni meg törölni azt a profilt áhh... Az túl egyszerű... Azt sem értem minek vagy gépen bejelentkezve.... Más is van ott a dologban ... ja és mindig áll h ülj apád faszára mert én csúnyát nem írtam neked te minusz IQ s hülye gyerek azt gondolkozzál inkább h 17 évesen ennyire életképtelen szar vagy
2023. aug. 22. 07:00
 35/39 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem mit nem értetek, mondta hogy verekedős agresszív az apja. Ha lenne normális rendőrség, nem ugrálhatnának annyira az ilyenek. De kb senkinek nincs ideje ilyenekkel foglalkozni, úgyhogy próbáld túlélni míg elköltözhetsz.
2023. aug. 22. 07:06
 36/39 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ekkora ökörséget is régen olvastam már, az biztos. A suliban se lehet elmondani személyesen, hogy a közösségi oldalaidat nem te használod? Meg a szóhasználat sem tűnik fel senkinek sem, hogy nem ugyanaz a korosztály?! Megoldás meg persze, hogy nincsen, mert akkor nem lehetne itt gyalázkodni. Mert egyértelműen az öreg firkálja ide is az agyszüleményeit.
2023. aug. 22. 07:55
 37/39 anonim ***** válasza:
73%

Csináld meg a profilt, cserélj jelszót, és lépj ki, aztán mondd hogy feltörték és ellopták a profilt.

Már ha nem kamu a sztori, de gyanítom az.

2023. aug. 22. 15:08
 38/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, tiéd a legjobb! Ment a zöld kéz. Köszi!
2023. aug. 22. 16:03
 39/39 anonim válasza:
76%
Új jelszó, aztán már nem tud belépni..Amúgy 17 évesen ilyen már nem kellene hogy problémát okozzon..
2023. aug. 25. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!