Miért van az hogy saját véleményem van az életemról a világról és én vagyok a rosz?Ha megyek a fejem után akkor rosz de ha hallgatok a családra és az ők fejük tanácsai után megyek akkor még roszabb? Miért kell elfogadnom hogy más életet kell élnem?
Koltozz el, aztan azt csinalsz, amit akarsz.
Most erre max ezt lehet valaszolni, mert semmi erdemlegeset nem irtal.
Ha a szüleid értékrendje, életformája, gondolkodása jelentősen eltér a Tiédtől, az ermészetes, hogy lehet konfliktus forrás egy családban.
Pl:
Szülők spórolósak, sokat dolgoznak, visszafogottan élnak, a bevételeiket java részét inkább megtakarítják, a gyerekük viszont kényelmes, szeret nagy lábon élni, minden fillért elköltene szórakozásra, élményekre, abból garantált az örökös vita, de lehet egészen más is a konfliktus forrás.
Ugyanez van velem is!!
Mindig én voltam a hülyegyerek aki nem ért semmihez hiszen kicsi. Ha más a véleménye az csak rossz lehet. Sosincs igaza. Tök mindegy mit akar úgyse az lesz.
Én elköltöztem amint tudtam és most kerülöm őket amennyire lehet. Nyilván ezért is bántanak mert szerintük ők jó szülők voltak. Pszichológushoz járok miattuk. Nem tudom mit kéne csinálni, erősen gondolkozom azon, hogy letiltom őket és akkor többet nem tudnak bántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!