Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményed, tapasztalatod...

Mi a véleményed, tapasztalatod? Ha egy olyan apa, aki nem nagyon törődik a gyerekeivel (nem azért, mert nem szereti őket, hanem ilyen típus)... többi lent

Figyelt kérdés
pl. minden nap felhívja őket messengeren, de csak 2-3, max 5 percre, utána megunja, elbúcsúzik, leteszi a hívást. Egyszerre max 5-6 órás láthatásokra képes, mert nem tud mit kezdeni a gyerekekkel, igazából a rokon gyerekekkel is így van.) Ha egy ilyen apa gyerekes nővel jön össze (elvált férfi), akkor a nő gyerekeivel valószínűleg ugyanúgy nem fog foglalkozni?
2023. aug. 13. 18:02
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy a láthatások hetente-kéthetente 5-6 órásak. Ennyit találkozik személyesen a gyerekeivel. Tehát havonta kb 10-20 órányi időt.
2023. aug. 13. 18:04
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg az új párja gyerekeivel még kevésbé fog törődni, a sajátjainál is elmondásod alapján jobban motiválja a kötelességtudat, mint a minden más. Aztán persze az is lehet, hogy az új párja gyerekeivel amiatt fog jobban kijönni, hogy velük szemben nincs semmi kötelezettség, nem kell úgymond megfelelnie nekik, de ha a rokongyerekekkel se tud mit kezdeni, akkor erre nem látok sok esélyt, lehet, hogy ő szimplán nem tud gyerekekkel kapcsolódni és innentől mindegy, kijé az a gyerek. Viszont én pont emiatt nehezen is vállalnék saját gyereket ilyen férfival.
2023. aug. 13. 18:22
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk hasonló szitu. A nő gyereke a mindene, valószínűleg csak azért, hogy imponáljon neki. A közös gyerekeink meg mentek a kukába, hónapok óta nem is jelentkezik.
2023. aug. 13. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
Ha ennyire nem tud mit kezdeni a gyerekekkel, nem hinném, hogy olyan nőt választ, akinek van. Valószínűleg a sajátjait sem ő akarta, nem véletlen, hogy el is váltak. Sajnos sok esetben a nő addig nyúzza a férjét, míg az belemegy, hátha lenyugszik végre, de foglalkozni már nem hajlandó vele.
2023. aug. 13. 18:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam. Nem az, hogy egyáltalán nem tud mit kezdeni a gyerekekkel (sajáttal vagy rokonnal, ismerőssel), elvan velük egy rövid ideig, csak hamar megunja, és inkább tévézik, telefonozik.

Sajnálom 3as... :( mióta van a nővel?

Két gyerek van. Egy gyerek után is rájöhetett volna, hogy nem neki való a gyerekezés.

2023. aug. 13. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
3-as vagyok. Több mint 2 éve vannak együtt. Sokszor mesélte a saját gyerekeinek, hogy itt meg ott volt az új családjával, persze őket nem is állt szándékában vinni. Mintha szándékosan akarta volna őket bántalmazni. Sokszor ígért fűt fát nekik, a vége mindig az volt, hogy hónapokra eltűnt. Amikor megjelent akkor is csak a gyerekek mellett Facebookozott meg Tiktokozott. Időnként a nő gyerekét szidta nekünk, aki a nő előtt a mindene. Színjáték az egész élete, jobb is a gyerekeknek ha nem jön, addig van nyugalom.
2023. aug. 13. 19:32
 7/11 Darius- ***** válasza:
16%
Mi a gond abban, ha valaki öt percig beszél telefonon ? Ennyi idő alatt bőven el lehet mondani a lényeget. Én sem beszélgetek többet. Aki szaporítani akarja a semmit, keressen magának hozzá hasonlót. Fölösleges rizsák nélkül még értékesebb is a kommunikáció. Öt órai együttlét elegendő a gyerekkel egyhuzamban, mivel elvált, de erről nem írok véleményt, mert nem tudom mennyi a maximálisan megengedett idő jogilag.
2023. aug. 13. 21:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Van akikkel ennyit se törődik hasonló helyzetben.
2023. aug. 14. 04:29
 9/11 anonim ***** válasza:
80%

Az, hogy egy szr ember, akinek nem kellett volna a feleségébe élveznie x évvel ezeőtt, mert nem való neki gyerek.

Apám is ilyen, én már elengedtem, csak amikor pl. hazautazok, SZÓLOK 3 héttel ezelőtt pontos dátummal, aztán az indulásom napján közli, hogy ja, ő egyébként nem is lesz otthon, akkor rhadtul rosszul esik.

2023. aug. 14. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:
73%

Valószínűleg az új párja gyerekeivel még kevésbé fog törődni

9-es vagyok, az új nője gyerekeivel mindig törődött-törődik, nem is kicsit, engem meg abszolút leszrt (pedig együtt éltünk).

2023. aug. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!