Mi a tapasztalat, a szülők hogy fogadják a nagyobb korkülönbséget?
Ez az első komolyabb kapcsolatom. Annyira komoly, hogy már beszéltünk az összeköltözésről is, vagyis én költöznék ki hozzá.
Viszont idősebb, 49 éves. Én meg 23... (én vagyok a nő)
A szüleim, családom még nem ismeri.
Engem anno régen simán elfogadtak, és a második találkozás után családtagként kezeltek. (már nem vagyunk együtt, de mégis 6 évig bírtuk egymást....)
Ő volt akkor 16, én 35. Én voltam a férfi a történetben.
"a szülők hogy fogadják a nagyobb korkülönbséget?"
Sírva.
23-49év, lehet idősebb a manusz mint ők. Áá, nem. Talán javíthat a megítélésén, ha apáddal meg tudják beszélni a merevedési problémáikat.
Jaj a kiköltözést nem úgy értettem, hogy külföldre.
Belvárosban élek, ő meg a XII. kerület közepén/végén, nekem az már "kint" van. Szóval mindenki marad országon belül.
Biztos, hogy nem lennék képes jó pofát vágni ahhoz, ha a lányomat egy beteg ember kezelgetné, akivel nyilvánvalóan akkora gebasz van, hogy a saját korosztályában, de még a 10 évvel fiatalabbak körében is képtelen egy nőt összeszedni.
Na lehet jönni a gyíkos “én 20 voltam, ő 50, aranylakodalmunkat ünnepeljük” tündérmesékkel meg egyebekkel, a nyilvánvalóról akkor sem fogtok meggyőzni.
Dehát nem is ismered a páromat.
Lassan egy éve együtt vagyunk, nem azért nem keres korabelit, mert azokat ne kaphatná meg. De nézz már meg mondjuk egy 45-50 éves nőt, meg egy huszonévest... :D Ráadásul a legtöbb korabeli nőnek már van minimum 1 gyerek.
Nincs vele semmi gond, egy értelmes, tanult, normális férfi egzisztenciával.
Lassan egy éve együtt vagyunk - tyűűűű, és most essünk hanyatt. :D
Egyébként is csak pncid kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!