Mi a tapasztalat, a szülők hogy fogadják a nagyobb korkülönbséget?
Ez az első komolyabb kapcsolatom. Annyira komoly, hogy már beszéltünk az összeköltözésről is, vagyis én költöznék ki hozzá.
Viszont idősebb, 49 éves. Én meg 23... (én vagyok a nő)
A szüleim, családom még nem ismeri.
Nem kell hanyatt esni senkinek, de ennyi idő alatt bőven kiderült volna már, hogyha van valami gond vele. Főleg úgy, hogy heti 5-6 napot együtt töltünk.
Igen igen, mert a velem egykorú fiúk pedig a házasságig a csókkal is várnak!
"De nézz már meg mondjuk egy 45-50 éves nőt, meg egy huszonévest."
Haha, te meg nézz meg egy huszonéves pasit :D
Aztán 10 év múlva 60 éves lesz ám a papid. Jó gusztust hozzá :D
Barátnőm jut ilyenkor eszembe. 22 évesek voltunk amikor elmondta, hogy a barátja 28 évvel idősebb , voltaképpen az édesapja is fiatalabb volt kicsivel mint a pasija. Én mondtam neki, hogy a szülei ki fognak borulni, de azt mondta vállalja. Igazam lett. Kiakadtak a szülők, oltári balhé lett, majd a végén a barátnőm becsapva az ajtót a pasashoz költözött. Évek alatt rajtam kívül minden barát elpártolt tőle, szinte senkije sem maradt. Próbált a szüleivel kibékülni, ők mondták: Ha elhagyod tárt karokkal várunk. Makacs volt. Inkább 24 évesen hozzáment feleségül. 30 évesek voltunk ( vagyis a férje 58 éves) Sokat panaszkodott, hogy mekkora buta nő, hogy hozzáment a pasashoz. Már rég nem szereti, csak nem tud hova menni. Sajnos a férje is úgy kezelte mintha a tulajdona lenne. Már nem is rejtette el, hogy utálja a férjét. Nem sokkal utána amikor megverte a férje, akkor hozzám jött, velünk élt amíg le nem zajlott egy nagyon roonda válóper. Még ma is mondogatja, hogy élete legrosszabb döntése volt. Valahogy úgy gondolom, hogy ekkora korkülönbségnél amikor a szülőkkel egyidős vagy idősebb, sosem lesz jó kapcsolat. De kitudja. 1 millióból 1-nek így is sikerül a boldogság-
Kérdés a részedről azt, hogy ha a család ellenzi, esetleg vállalod, hogy egymagad maradsz?
Ez az 1 év nem számít soknak. Hidd el, hogy még kevés is abból a szempontból hogy valóban megismered.
Nem szokták jól fogadni a szülők, pláne ha eleve úgy mondod otthon te már költözöl is hozzá.
"De nézz már meg mondjuk egy 45-50 éves nőt, meg egy huszonévest..."
Pontosan ez a "baj" a kapcsolatotokkal. Mert a nők "aranykora" az 20-27 éves koruk között van, utána már kevésbé vonzóak, a férfiaké viszont 30 után kezdődik. Szóval most gondolja bele, hogy 10/10 vagy, de 10 év múlva már csak 10/6 leszel, 20 év múlva pedig 10/4. Addigra ő 69 éves lesz, te pedig 43. Akkor meg már csak megszokásból fog veled maradni.
Mindenféle itélkezés nélkül: Ha nem okoz gondot, akkor én még várnék vele +1-2 évig még, mert egy ekkorra korkülönbséget nem fognak tárt karokkal fogadni a szüleid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!