Mi a véleményetek?
17 éves vagyok és a fater ha kell, ha nem egész nap gépezik.
Ezzel még nem is lenne semmi gondom....
De az én facebook-om at használja , sajatjaként kezeli.
Akárki ír nekem egyből Ő lereagálja én meg azt sem tudom miről van szó.
Most ha még csak felügyelne az se lenne annyira ciki és idegesítően rossz, hogy az én nevemben Ő reagálgat stb...
Mit lehetne ez ellen tenni.
Le se szarja, hogy elmondtam neki 1000× csináljon magának vagy csinálok neki egyet...
Ez olyan mintha elmennék sz@rni és videóznának.
Semmi magánszféra.
Ha jó indulatu akarok lenni:
17 éves lány vagy ő meg volt kamasz fiú és tudja milyenek azok és így próbál megvédeni.
Ha pesszimista akarok lenni:
Apád egy felnőtt férfi aki, igazából kis tini csaj akar lenni és este arra veri, hogy írnak neki a fiúkák.
Vagy apád egy perverz fasz és így akár fiatal puncit szerezni magának.
Akárhogy is nagyon durva ahogy írták változtassa meg a jelszót majd töröld a profit csinálj újat telóról.
NEM ENGEDI? Pofán röhögném!
Igen, 18 éves korodig ő felel érted. De sok szülő ezt nagyon túljátssza!
Nekem is volt még az ősidőkben iwiw, myvip, saját weboldal,tudtak róla, sosem kérték a jelszót, nem akartak ellenőrizni, megbeszéltük, mik a veszélyek, legyek óvatos stb, de ennyi.
13. NEM ENGEDI?
Örüljön, hogy nem indítasz eljárást az emberi méltóság megsértéséért, nem hogy még neki áll feljebb.
Egyszer, amíg alszik, vagy nincs a gépnél, gyorsan törlöd a profilodat, és csinálsz egy újat, az ismerőseidnek meg megírod, hogy az újat kövessék.
Ennek nagyon komoly következményei is lehetnének, gondolj bele, apád konkrétan a TE barátaiddal beszélget, ki tudja, hogy miket mond el rólad. Remélem, hogy aki azt írta, hogy ,, Napi kamu,, annak lesz igaza a nap végén.
Nem, sajnos nem napi kamu. Bar az lenne.
És nem lány vagyok, hanem fiú....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!