Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és a fater ha kell, ha nem egész nap gépezik.

Ezzel még nem is lenne semmi gondom....

De az én facebook-om at használja , sajatjaként kezeli.

Akárki ír nekem egyből Ő lereagálja én meg azt sem tudom miről van szó.

Most ha még csak felügyelne az se lenne annyira ciki és idegesítően rossz, hogy az én nevemben Ő reagálgat stb...

Mit lehetne ez ellen tenni.

Le se szarja, hogy elmondtam neki 1000× csináljon magának vagy csinálok neki egyet...

Ez olyan mintha elmennék sz@rni és videóznának.

Semmi magánszféra.

2023. aug. 20. 08:53
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
11%
Ha 17 évesen nincs annyi eszed, hogy kijelentkezek ha más használja akkor vannak ott nagyobb bajok is.
2023. aug. 20. 11:00
 12/39 anonim ***** válasza:
78%

Ha jó indulatu akarok lenni:

17 éves lány vagy ő meg volt kamasz fiú és tudja milyenek azok és így próbál megvédeni.

Ha pesszimista akarok lenni:

Apád egy felnőtt férfi aki, igazából kis tini csaj akar lenni és este arra veri, hogy írnak neki a fiúkák.

Vagy apád egy perverz fasz és így akár fiatal puncit szerezni magának.

Akárhogy is nagyon durva ahogy írták változtassa meg a jelszót majd töröld a profit csinálj újat telóról.

2023. aug. 20. 11:10
 13/39 A kérdező kommentje:
Nem engedi, hogy jelszót valtoztassak, tovabbá ez egy régi profil tele képekkel, emlékekkel...
2023. aug. 20. 11:11
 14/39 anonim ***** válasza:
96%

NEM ENGEDI? Pofán röhögném!

Igen, 18 éves korodig ő felel érted. De sok szülő ezt nagyon túljátssza!

Nekem is volt még az ősidőkben iwiw, myvip, saját weboldal,tudtak róla, sosem kérték a jelszót, nem akartak ellenőrizni, megbeszéltük, mik a veszélyek, legyek óvatos stb, de ennyi.

2023. aug. 20. 11:13
 15/39 anonim válasza:
85%

13. NEM ENGEDI?

Örüljön, hogy nem indítasz eljárást az emberi méltóság megsértéséért, nem hogy még neki áll feljebb.

Egyszer, amíg alszik, vagy nincs a gépnél, gyorsan törlöd a profilodat, és csinálsz egy újat, az ismerőseidnek meg megírod, hogy az újat kövessék.

Ennek nagyon komoly következményei is lehetnének, gondolj bele, apád konkrétan a TE barátaiddal beszélget, ki tudja, hogy miket mond el rólad. Remélem, hogy aki azt írta, hogy ,, Napi kamu,, annak lesz igaza a nap végén.

2023. aug. 20. 11:16
 16/39 A kérdező kommentje:

Nem, sajnos nem napi kamu. Bar az lenne.

És nem lány vagyok, hanem fiú....

2023. aug. 20. 11:56
 17/39 anonim ***** válasza:
92%
És miért kell az engedélye? Megváltoztatod aztán viszlát
2023. aug. 20. 12:00
 18/39 anonim ***** válasza:
35%
Napi mese rovatunkat olvashatják! 🤣
2023. aug. 20. 12:19
 19/39 anonim ***** válasza:
95%
Megváltoztatod a jelszót, aztán amikor használni szeretné és nem sikerül belépni vonogatod a válladat, hogy nem tudod, mi történhetett, látványosan kétségbe esel, szomorkodsz. Aztán felajánlod neki, hogy amíg sikerül visszaszerezni a profilodat, szívesen csinálsz neki egy sajátot, azt tudja használni, ki tudja, meddig tart mire újra használható lesz a tiéd.
2023. aug. 20. 14:06
 20/39 anonim ***** válasza:
29%
Nemsoká kezdődik már a suli. Éljétek ki még az unalmas napjaitokat, ami másból sem áll csak a netezésből.
2023. aug. 20. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!