Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez célzás lehet nekem? Vagy...

Ez célzás lehet nekem? Vagy mi lehet az oka ennek az egésznek?

Figyelt kérdés

A szüleimnél jártam amikor feltűnt egy óriási fotó a falon amin a nagyszüleim,szüleim, az öcsém,annak felesége és a gyerekeik vannak.

Meg hökkentem,mert nem is tudtam,hogy fotózáson jártak az elmúlt napokban pedig egy utcánan lakunk. Mondom anyának "hát ez?" Mire Ő "úgye milyen jól sikerült,nézd a picik arcát".... Nekem senki nem szólt,meg sem kérdezték,hogy szeretnék e szerepelni a képen.Tatámék se mondták,mintha mindenki óssze játszott volna ellenem.Kérdeztem,hogy tesóm ötlete volt? Közölte anya,hogy nem,hanem ezt a képet már régóta tervezték,mert milyen gyönyörű egy teljes négy generációs kép. Mentem az emeletre,és a lépcső melletti falon apukám régi rajzainak a helyét a fotózáson készült képek váltották fel, 1-2 kép volt ott rólam a többi mind a többiekről.Nekem ez nagyon rosszul esett,mindig hátrányban voltam öcsémmel szemben,vagyis mióta a gyerekeik meg születtek. A nagyszüleink a gyerekeknek adták a házukat,tatáék élnek benne,de tatámék halála után a gyerekeké,és anyámék semmit nem szóltak hozzá csak elismerően mosolyogtak,tesóm úgy tett mintha nem fogadhatnák ezt el stb... Tatámék azzal letudták,hogy nekünk (tesómnak és nekem) már úgyis van saját házunk. (Egy szintes 2,5 szobás házban élek max 80m2) Szerintem anyámék is erre készülnek. Már nem tekintenek családtagnak csak mert nincs gyerekem?

2023. aug. 19. 19:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%
Hát ne is hozd fel. Tényleg nem érzed, mekkora pofátlanság lenne?
2023. aug. 20. 14:19
 22/32 A kérdező kommentje:

persze,hogy nem tudom felhozni.

De akkor mit csináljak,ha egyszer eljön az az idő,majd tűrjem el,hogy míg tesóm és családja ki semmiz a saját részemből,és boldogan élnek,én csak mosolyogjak és ücsörögjek a fenekem?

2023. aug. 20. 14:23
 23/32 anonim ***** válasza:
75%

Még a nagyszüleid is élnek, de már a szüleid hagyatékára aspirálsz.

Ott laksz egy 2,5 szobás lakásban egymagad, de még kéne egy másik ház. Mekkora ingatlan kéne neked, hogy egyedül elférj?

Nem érzed, mennyire gáz a gondolkodásod????

2023. aug. 20. 14:44
 24/32 anonim ***** válasza:
80%
Baszki, jelenleg nekem sincs párom, de a kezem összetenném egy két és fél szobás lakásért, sőt, ha lenne, a családomat is oda tervezném. Neked egyedül miért nem elég?
2023. aug. 20. 14:59
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Neked minek, már ne is haragudj? Se kutyád, se macskád, magaddal nem viszed.

Másé volt, és a gazdája nem akarta neked adni. Miért kell az öregek hagyatékára már ilyen korán apellálni? És még te mondod, hogy mennyire szereted a családodat. Ha az én rokonom lennél, szándékosan lennél lehagyva a fényképekről.

2023. aug. 20. 15:16
 26/32 anonim ***** válasza:
71%

"Ha az én rokonom lennél, szándékosan lennél lehagyva a fényképekről."

Egyértelműen egy szégyenfolt a családja számára nem véletlenül hagyták le a festményről. Nekem ha ilyen alpári haszonleső lenne bármelyik leszármazottam azzal úgy megszakítanám a kapcsolatot hogy nem csak egy képen nem szerepelne de többet a házam tájékára sem lépne be.

2023. aug. 20. 15:20
 27/32 anonim ***** válasza:
73%
Olyan vagy mint a feleségem nagynénje. Mindenük megvolt a világon, kétszintes, háromszobás ház, két kocsi, jó fizetés biztos állásokban, de az utolsó fillért is elvette volna a testvérétől. Mindent a pénzért. Meg is romlott a kapcsolat!
2023. aug. 20. 15:21
 28/32 A kérdező kommentje:

Senki nem tart szégyen foltnak,

Apám milliószor azt mondta,hogy büszke rám!

A kollégáim szeretnék,a városunk megbecsült tagja vagyok,a szomszédaim szeretnék, úgyhogy annyira rossz ember nem lehetek.

Kérlek benneteket,ne sértegessük egymást,úgy ,hogy semmit nem tudunk a másikról.

2023. aug. 20. 17:34
 29/32 anonim ***** válasza:
82%
Jaj most hirtelen mindenki szeret, mi? Eddig meg minden bajod volt. Hát ha ennyien szeretnek, akkor nyerészkedj rajtuk, ne a családtagok halálát várd hogy örökölj.
2023. aug. 20. 20:34
 30/32 anonim ***** válasza:
82%

"Apám milliószor azt mondta,hogy büszke rám!

A kollégáim szeretnék,a városunk megbecsült tagja vagyok,a szomszédaim szeretnék, úgyhogy annyira rossz ember nem lehetek."

Jahh persze, azért nem tettek fel a családi képre mert annyira szeretnek + azért nem örökölsz a tatádék házából egy négyzetmétert sem, mert így fejezik ki irántad a szeretetet + azért nincs senkid mert annyira bejössz az embereknek 🤣🤣🤣

2023. aug. 20. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!