Ez a célzás most mi a fenét jelenthet? 14l
Figyelt kérdés
Anyum már megint hajtogatja az unoka témát,ami vicces,mert azt,hogy együtt járják valakivel tiltaná.Na mindegy.Valami film kapcsán felhozta a párválasztást.Célozgatott egy csomó dologra,vahyis inkább konkrét dolgokat mondott.Azt,hogy "Ne lány legyen" akit bemutatók neki.Ez akkor azt jelenti,hogy ne nézzen ki nőnek vagy azt hogy ne nő legyen?Elmagyarázná valaki mire céloz ezzel?14!2016. okt. 31. 15:43
1/10 anonim válasza:
Unoka téma tizennégy évesnek? WTF Arra célzott, hogy ne lány legyen a kiszemelted (ami hülyeség, mert ha a nőkhöz vonzódsz akkor is szeretnie kell téged)
2/10 A kérdező kommentje:
Két éve is hajtogatta:D.
2016. okt. 31. 15:49
3/10 anonim válasza:
Arra celozgat, hogy hetero legyel MAJD es KESOBB mindenkepp vallalj gyereket egy FERFITOL.
4/10 anonim válasza:
szerintem csak célozgat arra, hogy nehogy bebuzulj, mert ő unokát akar.
5/10 A kérdező kommentje:
De nem értem,miből gondolja,hogy az,hogy heteroszexuális vagyok,az biztosítékot arról,hogy neki unokája lesz.Lehet én látom furán,de az emberek általában nem a szüleik kedvéért vállalnak gyereket.Jól gondolom?
2016. okt. 31. 16:12
6/10 anonim válasza:
de csökken az esélye a saját unokának, ha homokos leszel, gondolom ezt a csökkenést nem akarja.
7/10 anonim válasza:
Szerintem arra céloz, hogy a leendő párod férfi legyen, ne nő, mert ő unokát akar.
8/10 anonim válasza:
Én ezek után tuti beadnám neki, hogy bemelegedtem, aztán b+ az unokáját...
9/10 anonim válasza:
Lehetséges, hogy zavarban van, mert valami felvilágosítás-szerűséget szeretne mondani neked, de nem tudja, hogy milyen módon tegye ezt, ezért csak ilyen célozgatásokkal, félmondatokkal akar utalni a témára.
10/10 anonim válasza:
Nem korai egy kicsit az unoka? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!