Apa olyan 2 éve elhidegült mindenkitől, mára csak akkor foglakozik velünk ha kedve van, bunkó, érdektelen, nem segít senkinek semmiben de ő elvárja, belénk köt, mint egy zsémbes öregember kb és nem is érdekli, ha közeledünk hozzá,inkább unja. Előtte minta apa volt és imádtam, de mostanra elviselem és elvagyok vele de még nekem van büntudatom, pedig ő a felnőtt ember, aki eltaszítja a gyerekét és ő érte el, hogy így lassam, mert változni sem hajlandó. Beteg lett az igaz, de tényleg semmit nem hajlandó tenni, hogy kicsit jobban álljunk hozza/ő hozzánk.
Anya apa betegsége miatt még 1-2 hónapig egyedül tart el minket és hiába várta el tőlem nem tudtam munkát találni. Őt ez kiakasztotta, minta anya volt 80%-ban, jól elvoltunk , de most nem vagyok elég neki sehogy és csalódott bennem, amiért nem hozok apa helyett haza pénzt és úgy érzem ha teheti inkább elkerül. Most szeptemberben megyek már pénzt keresni, mert összejött,de kiváncsi vagyok mi fog változni majd.. de kettőnk kozott is már csak érdektelenség van, a viták és ő is eltaszított, elvárja tőlem hogy vegyem át tőle 10000%-ban az itthoni dolgokat ami oké,de dekát nem segít es minél jobban túlhajtom magam annál jobb neki, mert szerinte ez így van rendjén ha nem dolgozok és amúgy is lány vagyok, szóval értsek már a házimunkához..
Csalódtam bennük szülőként az fix..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!