Hogy szakítottad meg a szülőddel/szüleiddel a kapcsolatot? Hogy fogadták? Mennyit próbálkoztak?
Nem válaszolok az üzeneteire 1 éve. Szerencsére előtte se nagyon törte magát, itthagyott minket, kiment külföldre 10 éve, évek óta nem is találkoztam vele.
Húgomtól azt hallom hónapok óta, hogy ő mindent megpróbált, befejezte. A mindent megpróbált az az akart lenni, hogy névnapomra írt egy üzenetet, amire nem válaszoltam.
Minden nélkül kidobott az utcara mert lett egy lasija es zavarta hogy en 20 eves fiatal nő vagyok.
Azota is a halálomat várja.
A oszichologus szerint meg normalis női klimax,meg ne haragudjak anyámra!
Nem tudom néhe nem e paszichologusoknak kéne pszichologus esetleg.
Azota másik van neki aki mindenben segíti. Amugy anyagilag is jól áll anya.
Azon gondolkodtam el amugy hogy bántalmazók dolgát miért viszi fel az isten?
Sosem voltunk jóban, miután érettségit követően elköltöztem, egyre ritkábban beszéltünk, ők sosem jöttek volna el meglátogatni, én is egyre ritkábban mentem. Olyanok lettünk, mint az idegenek, na meg minden találka amúgy is a cseszegetésemből állt, a férjem nem is akart már menni.
Aztán egyszer úgy döntöttem, majd akkor megyek legközelebb, ha hívnak. Teltek a hónapok, még egy Facebook üzenet sem jött, hogy amúgy élek-e, szóval végül letiltottam őket, ennyi. Testvéreimet is amúgy, velük már annyit se beszéltem akkor.
Igazából nem próbálkoztak utána sem, bár tudják a címen, ha akarnának elérhetnének, de szerintem annyira nem érdeklem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!