Szerintetek ez így fair?
Ha akarod is állni a temetésüket, ezt a szándékot fura "ajándékként átadni". Egy ismerősömet nagyon utálta a veje, és vett neki sírhelyet, ezt karácsonykor átadta neki. Ezzel azt üzente neki, hogy dögölj már meg, mert örökölni akarok. Kb. a te szüleid is így értelmeznék. Persze nem mondom, hogy nem érdemlik meg ezt az érzést, ha bántottak. De nagyobb hálát nem fognak irántad érezni.
Én elég rosszba vagyok az anyámmal, azt mondjuk nem bírtam nézni, hogy olyan nyomorban éljen, hogy fagysebek vannak a kezén, ezért átköltöztettem egy jobb helyre, ahol ilyen veszélybe nem kerül. De igyekszem kerülni, mert legtöbbször kikészít, amikor találkozom vele. Ő is pszichés beteg, én is.
Tehát ha majd meghalnak, és neked lesz a dolgod, hogy eltemesd őket, akkor eltemeted, bár valszeg csak az egyiket kell, mert valszeg külön halnak meg és a másik intézi az egyikét.
Szerintem túl sokat agyalsz ezen, mintha ki akarnál valamit javítani, amit igazából ők csesztek el.
Inkább olyan emberekkel foglalkozz, akik értékesek, és akiket te választasz szabadon. Arról, hogy drogos és depressziós lettél ők tehetnek, meg a világ otromba berendezése.
Az jó, hogy szedsz antidepresszánst, remélem jobban leszel. Terápiába se ártana járnod. Ne foglalkozz velük, csinálj mást, rengeteg jó dolog van az életben, azokat keresd, gyűjtsd, éld!
50f
Nehogymár még nekik fizess.. ők akarták, hogy megszüless, kiskorodban az alapvető életedet nem támogatták gondolom, nem véletlenül költöztél el. Csak azért mert 2 évre visszaköltöztél egy vészhelyzetben, nem is váltja ki azt, amit amúgy veled tettek.
Kib@sz0tt szánalmasak itt a válaszok, akik ezt támogatják.
Ha nem beszélsz velük, hogy emlegetik fel? - sehogy..
Az embernek megáll az esze. Eltartatod magad, utána közölnéd velük, hogy cserébe kifizeted a temetésüket?!
Normális vagy te?!
A temetést akkor is az egyenesági leszármazott köteles fizetni, ha nincs mit örökölnie. Ez a törvény.
Amúgy meg hányinger.
2-es, ezt írod:
“Ha nem lesz penzed akkor onkormanyzat.segelybol temetsz...
”
Ha van örökség, akkor nem kap az önkormányzattól.
Legfeljebb hitelt, amit kőkeményen be is hajtanak az örkségből.
Ha nincs örökség, akkor is hitelt kap, amit vonnak a jövedelméből. Ez egy kretén parazita. Szegény szülei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!