Gyermekvédelmi làtogatás?
Gyermekelhelyezési perben vagyok jelenleg.
Én akarom nevelni a kislányomat, én vagyok az apa, a kislányom 8 éves.
Azt akarom hogy velem éljen.
Anyuka pedig dilis az uj kapcsolata miatt es szerinte most már a szeretője a gyerekem apja nem én...elmebeteg.
Jelenleg nem velem él a gyerekem de a szakítás előttig 80%ban én gondoskodtam róla...
En vittem oviba én mentem erte en fürdettem stb.
es ragaszkodik hozzàm, nagyon szeretjük egymást.
És a jövő héten jön ki hozzám a gyermekvédelem környezet tanulmányra a bírósági rendelet szerint.
Nem tudom mire számítsak?
Van egy jó környéken lévő szép nagy lakásom.
A kislányomnak mindene megvan nàlam.
Ruhái szekrénnyi mennységben, külön szobája van, tisztálkodó szerek, rengeteg jàtéka van.
Mire figyeljek még?
Bp egyik legdrágább ügyvédjét fogadtam fel és nagyon sokat segít nekem, mert a havi 1-2 napból a gyerekemmel mert anyuka elrejtette eltiltotta ma már havi 8 napnál tartunk hogy velem van.
A célom a minimum 15 nap/hó, vagy ha nem megy bele anyuka, akkor folyamatos per akár a gyerek 18 éves koráig.
Semmi extra nem lesz.
Korbevezeted a lakasban megmutatod a szobajat leirod h nalad alt mi a napirend. Elmondod h ha beteg nem gond otthon maradni vele 1 hetet is akar. Tudod vallalni a gyerek koruli dolgokat. Biztos alapot tudsz nyujati szellemi erzelmi szinten. Kerdesekre oszinten valaszolsz. Mem gyalazod ocsarlod stb. a gyerek anyjat. Kulturalt es semmleges modon nyilvanulszeg kifejezve hennyire azereted a gyereket esennyire hianyzik es nem szeretnel hetvegi apa lenni.
Amugy siman lehet egyedulallo apa manapsag egyre tobb van belole. Ha tutira tudod h a gyerek hozzad jobban ragaszkodik akkor kerj pszichologiai szavelemenyt is.
Am amig nincs a gyerekelhelyezesrol papir addig pont ugyan annyi jogod van a gyerekhez mint az anyanak!!!
Köszi a választ 17 és 19.
Kedves troll 18.
Nem akartam reagálni erre de megteszem.
Szóval szerintem az elejetől ott van, hogy megegyezesre törekszem.
Ami szamomra a megosztott felügyelet.
Mire az ex válasza hogy csakis a felügyelt kapcsolattartasba egyezik bele.
Vagyis hogy gyámúgyes jelenlezeben talalkozhassak a gyerekkel..miközben ő szakította szét a csaladunkat...nem én.
Cserébe en is ugyanezt a feltélt adtam be kifejtve az ellennevelest es a mentális bántalmazásat a gyerekemnek.
Termeszetesen exem ezen keresetét a bíróság teljességgel megalapozatlannak találta és a kettőnk pszichológiai vizsgálata után es a mediació után is engem ítéltek alkalmasabb szülőnek, mivel én nem vagyok ellennevelő nem maipulálom a gyereket.
Es szerinted azert mert szeretem a kisgyerekem en vagyok kattant?
1 targyalasból le lehett volna tudni azt amit en szeretnék a megosztott felületet.
Mivel az ex ebbe nem megy bele ezert vagyok kenytelen keszülni több éves perre.
És én vagyok kattant?
Es igenis a gyerekem erdeket tartom szem előtt.
En nem akarom elvenni tőle az anyját, bármennyire is erdemtelen sza r embernek tartom. Ő viszont el akarja venni tőle az apját. Es en vagyok kattant?
Viszont az nem elfogadható nekem, hogy a kiegyensúlyozott erdekes boldog élete után a gyerekem hazamegy a suliból es itt a telefon kussolj.
Ahelyett hogy elmennenek jatszóra együtt főznének edzésre vinné...ahogyan én.
Tehat elképzelheted...semmi kedvem 10 eves harcokhoz...ahogy az sem kellemes hogy minden megtakarítasom erre kell költenem. Viszont az anyja erre kényszerít hogy gyakorolni tudjam a szülői jogom.
De a kisgyeremről van szó. Nem hagyhatom őt cserben.
Es sajnos erre vagyok én is és a gyerekem is kenyszeritve egyetlen rosszindulatú ember miatt aki lesza rja a gyerek erdeket.
21.
Kösz!
20.
Volt egy ilyen kíserletem.
Akkoriban havi 10 napot volt velem a gyerek.
Es akkor felajánlottam egy bizonyos összeget a nőnek ha leállítja magát és ha ezt a 10 napot fel tudjuk tornazni havi 15 napra.
Es ezek után ment el teljesen az esze.
Elrejtette előlem a gyereket...havonta par napot lattam csak ha el tudtam lopni az oviból...es ezek utan tettem először rendőrségi feljelentést, majd fordultam a gyermekvedelemhez majd fogadtam ügyvedet es indítottam pert.
Tehát nem kell neki a pénz.
Neki az az élvezet hogy életében előszőr fogást talált rajtam és pozícióba került velem szemben.
Az. Hogy ehhez egy kisgyerek neki az eszköz pedig nem érdekli.
27.
Ugyanezt elmondtam én is a nőnek.
A mediator is elmondta neki, szinte mar könyörgött neki hogy értse mar meg hogy nem róla van szó hanem a gyerekről...
A pszichológus is elmondta neki.
De akkor sem enged....
"De akkor sem enged...."
Röhejes ez attól, aki leírta, hogy harcol 10 évig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!