Gyermekvédelmi làtogatás?
Gyermekelhelyezési perben vagyok jelenleg.
Én akarom nevelni a kislányomat, én vagyok az apa, a kislányom 8 éves.
Azt akarom hogy velem éljen.
Anyuka pedig dilis az uj kapcsolata miatt es szerinte most már a szeretője a gyerekem apja nem én...elmebeteg.
Jelenleg nem velem él a gyerekem de a szakítás előttig 80%ban én gondoskodtam róla...
En vittem oviba én mentem erte en fürdettem stb.
es ragaszkodik hozzàm, nagyon szeretjük egymást.
És a jövő héten jön ki hozzám a gyermekvédelem környezet tanulmányra a bírósági rendelet szerint.
Nem tudom mire számítsak?
Van egy jó környéken lévő szép nagy lakásom.
A kislányomnak mindene megvan nàlam.
Ruhái szekrénnyi mennységben, külön szobája van, tisztálkodó szerek, rengeteg jàtéka van.
Mire figyeljek még?
Bp egyik legdrágább ügyvédjét fogadtam fel és nagyon sokat segít nekem, mert a havi 1-2 napból a gyerekemmel mert anyuka elrejtette eltiltotta ma már havi 8 napnál tartunk hogy velem van.
A célom a minimum 15 nap/hó, vagy ha nem megy bele anyuka, akkor folyamatos per akár a gyerek 18 éves koráig.
12.
Tévedés.
Ráküldtem a rendőrseget a gyámügyet.
Es meg is küldték levélben, az alberlet alaprajzaval kiegészitve, hogy a gyereknek van sajat ágya, a higiénias ellàtasa kielegítő, vannak ruhai cipői....és ennyi eleg is hogy ne emeljèk ki onnan...akarmilyen putri fereg életkörülmény is ez ahhoz képest ahogy előtte élt.
De eleve nem ertem hogy te mi a fa sznak válszolsz erre a kerdesre ha ilyen minimummal se vagy tisztában?
Van 1áltan gyereked?
"Magyar bíróság meg soha nem fog egyedül álló férfinak teljes felügyeletet ítèlni, ha anyuka nem szer függő vagy prostiuált."
Elég kaki az ügyvéd, ha itt tartasz.
Uncsi a gyalazkodas...es haszontalan, vagyis trollkodas.
Szóval jönnek a gyamügyesek.
Mit fognak nezni a lakasban?
Ezt kerdeztem.
Ha tudod rá a választ ird le kerlek.
Ha nem tartsd magadban a mas irányú témajú vélemenyed.
Nekünk meg uncsi hogy vagy csak ilyen kattant exférjekből jut, vagy olyanból aki leszarja a gyereket. Olyanból nem aki normális lenne és nem 10 éves harcokra készülne hanem a gyerek érdekeit tartaná szem előtt.
De hát ugye világban nincs igazság....
Az anyuka eddig nem foglalkozott a gyerekkel, ezért felmerül a kérdés, miért ragaszkodik most mégis hozzá, főként úgy, hogy amikor nála van, most sem foglalkozik vele.
Logikus következtetés, hogy a gyerek után járó pénzeket szeretné csak megkapni, ezért érdemes lenne megfontolni, hogy ha megteheted valamilyen appanázst felajánlsz a kizárólagos felügyeleti jogért. Így nem te kapnál tőle gyerektartást (jogilag járna természetesen), hanem ő kapna tőled valami lelépési pénzt. Ügyvéddel beszélj, hogy lehetne ezt megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!