Mit lehet tenni,hogy anyukának könnyebb legyen?
Nem kell várni. Szülőként bármikor bárkire rabizhatja a gyerekeit csaladbafogadas nélkül is. Simán ír kézzel egy levelet, hogy x gyereket erre meg erre a személyre bízza y ideig. Kézzel írt levél, minden gyerek teljes nevével, adataival, a saját teljes nevével, adataival, két tanú aláírása. Ennyi.
Off
Anyuka hova akar menni?
Kedves 7-es. Légyszi,neee... Csak fel tettem azt a kérdést,hogy a gyámügyön mit tehet? Milyen lehetőségei vannak?
Tudom,hogy nem vicc. Már maga ellen fordult. Ezért is írtam. Hogy egy kicsit eltudjon menni,ki zökkeni ebből az állapotból. A nagymama megfogja érteni,nem hülye nő. Segíteni fog neki,de nem tudjuk,hogyan magyarázzuk ezt el neki. A lánya próbálta,de elhajtotta azzal,hogy hisztizik.
Kedves 8-as. Fél,hogy ez miatt veszik el tőle. Próbáltam neki elmagyarázni. De esélytelen. Egész nap gondolkodik,és szerintem már túl gondolja saját magát be forgatja.
Bárki aki tudja,pontosan,hogyan működik a gyámügyön a családba fogadás és akkor mi történik ha anyuka segítséget kér,ne tartsa magában! Mindenkinek megy a zöld pacsi. Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!