Gyermekvédelmi làtogatás?
Gyermekelhelyezési perben vagyok jelenleg.
Én akarom nevelni a kislányomat, én vagyok az apa, a kislányom 8 éves.
Azt akarom hogy velem éljen.
Anyuka pedig dilis az uj kapcsolata miatt es szerinte most már a szeretője a gyerekem apja nem én...elmebeteg.
Jelenleg nem velem él a gyerekem de a szakítás előttig 80%ban én gondoskodtam róla...
En vittem oviba én mentem erte en fürdettem stb.
es ragaszkodik hozzàm, nagyon szeretjük egymást.
És a jövő héten jön ki hozzám a gyermekvédelem környezet tanulmányra a bírósági rendelet szerint.
Nem tudom mire számítsak?
Van egy jó környéken lévő szép nagy lakásom.
A kislányomnak mindene megvan nàlam.
Ruhái szekrénnyi mennységben, külön szobája van, tisztálkodó szerek, rengeteg jàtéka van.
Mire figyeljek még?
Bp egyik legdrágább ügyvédjét fogadtam fel és nagyon sokat segít nekem, mert a havi 1-2 napból a gyerekemmel mert anyuka elrejtette eltiltotta ma már havi 8 napnál tartunk hogy velem van.
A célom a minimum 15 nap/hó, vagy ha nem megy bele anyuka, akkor folyamatos per akár a gyerek 18 éves koráig.
És hol van a történetben a gyerek??? Tudod te, milyen hol ott, hol ott élni, ha a 15 nap a célod? Én tudom.
Tudod, milyen lesz neki a folyamatos per?
A pénzeddel harcolsz, az a baj, nem a szereteteddel
"ÉN azt AKAROM"
Itt bukott a történet.... A jelenlegi felfogásodon kellene változtatni és kicsit kitisztítani az agyad.
Csak a pénzeddel tudtál érvelni és mással nem, no meg ez a "Pereskedés a gyerek 18 éves koráig"... Neked az miért jó? Jah hogy megvédd az önbecsülésed a szomszéd meg a családod előtt.
Szedd össze magad és gondold végig mit tudsz adni a gyereknek a pénzeden kívül és ne csak a bosszú és az uralkodási vágy vezéreljen.
Üdv, egy elvált szülők, már felnőtt gyereke.
4.
Termeszetesen tudom.
Baràtái viszont csak nàlam vannak, mivel anyuka nem viszi őt jatszóra se semmiféle közösségbe.
A napirend meg adott volt eddig is.
Hazajövünk, atnézzük a napköziben megcsinàlt hàzit, ha stimmel akk lemegyünk bringàzni vagy játszóra, majd segít megcsinálni a vacsit, fürdés, aztán mesét nezünk és alvás.
Ha nem stimmel vagy pl vers tanulas van, akk azt tanuljuk és nincsen játszó.
Anyukánál ami megy-itt a telefon és csönd legyen.
Vagyis én nem simán nevelni akarom a gyerekem...hanem megmenteni ebből a fajta életből.
7.
Azert indulok a perben.
Eleve en egy szép helyen lakom zöldövezetben sajat ingatlanban..a nő meg a gyerekkel a 8.ker gettójában alberletben...és a gyerekem egy csótányoktól hemzsegő alja iskolába jár ahol az osztályban 2en vannak magyarok...mindenki más cigány.
De magyarországon vagyunk ne fejejtsük el.
Magyar bíróság meg soha nem fog egyedül álló férfinak teljes felügyeletet ítèlni, ha anyuka nem szer függő vagy prostiuált.
Ezért probálkozok mediációval, könyörgéssel, pénzzel...kb mindennel ami bevethető, csak hogy a nő ne marja el tőlem a gyerekem. Es a megosztott felügyelettel.
Annyi am a pozitiv változás hogy mióta tart a per már nem meri elrejteni, nem akadalyozza a kapcsolattartast és tű pontosan át is adja a gyereket, mert az ügyvédem elmondta neki az 1. Targyaláson hogy ha akadályozni meri a kapcsolattartást miközben egyenlő mertékben gyakoroljuk a felügyeleti jogot akar letöltendő börtönbüntetést is kaphat. Ettől meg be sza rt.
De eltertünk a targytól.
Jövő heten jönnek a gyámügyesek a lakasomba.
Mikre figyeljek mikre keszüljek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!