Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg velük, hogy...

Hogy értessem meg velük, hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés
Elakarok menni pár Balkáni országba nyaralni, és ezt anyámék nagyon ellenzik, főleg apám, olyanokat beszél, hogy megfognak ott ölni meg ilyenek. Megjegyzem külföldön dolgozom, és mikor először jöttem ki Németországba, akkor is ezt fújták, hogy megfogok kint halni, meg ilyenek. Aztán meg lestek, hogy milyen jó helyem van. Szóval nem értem, hogy megint miért csinálják ezt.

2023. júl. 31. 15:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
lany vagy? mert akkor egyedul valoban ne menj. mi paran csajok utazgattunk regen ugy okes volt, de azert volt egy-ket meredek helyzet igy is, ahol az segitett ki, hogy lehetett mondani még 2 csaj it es itt var rank stb.
2023. júl. 31. 20:26
 12/19 A kérdező kommentje:
Hát lány vagyok, és egyedül mennék. Nem vagyok ez a barátnős típus. Amúgy azt hallottam, hogy Albánia meg Törökország elég biztonságos, meg Montenegró is. Igazából ez lenne a 3 uticélom.
2023. júl. 31. 20:34
 13/19 anonim válasza:
100%

Attól még hogy lány...értem a problémát, de ettől még

1. vagy ugyanúgy nem lesz semmi baja (ami a valószínűbb)

2. ugyanúgy lelövik

3.nem megy el és 80 évesen ezen fog bánkódni

2023. júl. 31. 20:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Hát most nem tudom, most elgondolkodtam. Tényleg úgy tudom, hogy Isztambul teljesen biztonságos. Van itt egy Macedón barátnőm ő szerinte Montenegró is biztonságos, mert ő már nyaralt ott.
2023. júl. 31. 20:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Fogod magad és mész.
2023. júl. 31. 22:56
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jártam pár Balkáni országban, ezek közül Magyarország volt az egyetlen, ahol a vonatról leszállás első ötpercében 3-an akartak megdu..., vagy kéregettek.

Szóval nyugi, Mo-nál veszélyesebb helyet sajnos nehéz találni.

2023. aug. 1. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"még nem lakok külön tőlük, kint dolgozom, de hozzájuk járok haza"

Most ezt hogy? Ingázol napi szinten? Csak nem! Annyi óra nincs egy napban. Valahol meg csak laksz Németországon belül nem?? Akkor meg egyedül laksz, attól, hogy ha Magyarországra mész, hozzájuk mész.

Én 19 évesen Amerikába mentem ki, kapcsolatok, alapok nélkül, és meg tudtam élni. Nem kértem engedélyt, csak közöltem. Neked sem kellene azzal foglalkozni, hogy manipulálgatni próbálnak.

Amúgy jogosan írják mások, a Pesten a Keletinél, meg az aluljárónál nem lehet rosszabb egyik balkáni ország se...

2023. aug. 1. 11:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Persze, itt Németországban egyedül élek. Egyedül is jöttem ki, nekem sem volt se kapcsolatom itt senkim. És igen a magyar vasútállomásokon én is félek, nem is járok vonattal, mert borzalom, ami otthon megy.
2023. aug. 1. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:

A szülők már csak ilyenek. Nem mind, de elég sokan. Főleg, ha ők maguk nem sokat utaztak, nem ismerik a világot, viszont tele vannak félelmekkel.

Két dolgot tehetsz. Vagy nem törődsz velük és csinálod, amit akarsz, aztán valahogy majd feldolgozzák, vagy inkább megpróbálod megérteni, hogy honnan jönnek a félelmeik (szeretet, törődés, aggódás) és megtanulod úgy kezelni, hogy valamennyire megnyugtasd őket, megmutasd nekik, hogy tisztában vagy a valós kockázatokkal és foglalkozol is ezekkel, miközben mégis csinálod, amit jónak látsz.

2023. aug. 2. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!