Hogy értessem meg velük, hogy nem lesz semmi baj?
Attól még hogy lány...értem a problémát, de ettől még
1. vagy ugyanúgy nem lesz semmi baja (ami a valószínűbb)
2. ugyanúgy lelövik
3.nem megy el és 80 évesen ezen fog bánkódni
Jártam pár Balkáni országban, ezek közül Magyarország volt az egyetlen, ahol a vonatról leszállás első ötpercében 3-an akartak megdu..., vagy kéregettek.
Szóval nyugi, Mo-nál veszélyesebb helyet sajnos nehéz találni.
"még nem lakok külön tőlük, kint dolgozom, de hozzájuk járok haza"
Most ezt hogy? Ingázol napi szinten? Csak nem! Annyi óra nincs egy napban. Valahol meg csak laksz Németországon belül nem?? Akkor meg egyedül laksz, attól, hogy ha Magyarországra mész, hozzájuk mész.
Én 19 évesen Amerikába mentem ki, kapcsolatok, alapok nélkül, és meg tudtam élni. Nem kértem engedélyt, csak közöltem. Neked sem kellene azzal foglalkozni, hogy manipulálgatni próbálnak.
Amúgy jogosan írják mások, a Pesten a Keletinél, meg az aluljárónál nem lehet rosszabb egyik balkáni ország se...
A szülők már csak ilyenek. Nem mind, de elég sokan. Főleg, ha ők maguk nem sokat utaztak, nem ismerik a világot, viszont tele vannak félelmekkel.
Két dolgot tehetsz. Vagy nem törődsz velük és csinálod, amit akarsz, aztán valahogy majd feldolgozzák, vagy inkább megpróbálod megérteni, hogy honnan jönnek a félelmeik (szeretet, törődés, aggódás) és megtanulod úgy kezelni, hogy valamennyire megnyugtasd őket, megmutasd nekik, hogy tisztában vagy a valós kockázatokkal és foglalkozol is ezekkel, miközben mégis csinálod, amit jónak látsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!