Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg velük, hogy...

Hogy értessem meg velük, hogy nem lesz semmi baj?

Figyelt kérdés
Elakarok menni pár Balkáni országba nyaralni, és ezt anyámék nagyon ellenzik, főleg apám, olyanokat beszél, hogy megfognak ott ölni meg ilyenek. Megjegyzem külföldön dolgozom, és mikor először jöttem ki Németországba, akkor is ezt fújták, hogy megfogok kint halni, meg ilyenek. Aztán meg lestek, hogy milyen jó helyem van. Szóval nem értem, hogy megint miért csinálják ezt.

2023. júl. 31. 15:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%
Tehát külön laksz tőlük, ha jól értem. Akkor? Vállvonás, mész, csinálod, ők meg majd észreveszik, hogy túlélted. Önálló, felnőtt emberként ne legyen életcélod evidenciákról győzködni másokat, mert kimerítő lesz és hasztalan.
2023. júl. 31. 15:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Hát sajnos még nem lakok külön tőlük, kint dolgozom, de hozzájuk járok haza. De most kint akarok majd tanulni, célom hogy végleg kint telepedjek le, de az még idő. És ha én eltervezek valamit, folyamatosan azt fújják, hogy ez hülyeség.
2023. júl. 31. 15:17
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

Nagykorú vagy, azt csinálsz, amit akarsz!

Egyébként Balkáni országok között is óriási különbségek vannak.

Pl.: Ha Bulgáriában a tengerparton akarod süttetni a hasad, aligha fognak meggyilkolni. Maximum egy komolyabb fosás érhet utol. Ugye tudjuk, a Balkáni országokban elég alacsony színvonalú a higiénia. Benzinkúton ne állj meg pisilni!!!

De amúgy egy kultúrált szállodában nagy bajod nem lehet, ha odafigyelsz.

2023. júl. 31. 15:38
 4/19 anonymousreview60 ***** válasza:
98%

Kimentél Németországba, és ott egyedül/nélkülük (de mindenképpen távol) élsz, megélsz, túlélted, noha ellenezték, de sikerült (miért ne sikerült volna). Most sem tiltották meg a dolgot, csak fújják a hülyeséget.

Itt nincs probléma, tehát nincs mit megoldani.

Azaz egy probléma mégis. Miért gondolod te, az önálló nagykorú, hogy a szüleid véleménye számít?

2023. júl. 31. 15:39
 5/19 anonim válasza:
14%

Majd ha elmentél, és vissza is jöttél kérlek tájékoztass bennünket,

hogy megmaradjon hitünk a Balkán országokban

2023. júl. 31. 16:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt ember vagy, egy szó nélkül elmehetsz a Balkánra nyaralni. Majd ha pedig hazaállítasz, talán belátják, hogy hülyeség amit mondanak.
2023. júl. 31. 16:58
 7/19 A kérdező kommentje:
Hát el is megyek. Csak fárasztó állandóan a hülyeségüket hallgatni. Nem értik meg, hogy most Németország után a Balkánra húz a szívem. Azt mondták nem vagyok normális, mert normális ember nem megy oda.
2023. júl. 31. 17:18
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod őket meggyőzni hogy jó.

Azt gondolnak amit akarnak, akkor is ha neked ez nem tetszik.

Ettől meg menj le nyaralni, de lehet hogy nem győzheted meg őket.

2023. júl. 31. 17:53
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlaggódják a dolgokat. Menj ha akarsz!
2023. júl. 31. 19:06
 10/19 A kérdező kommentje:
Fú nagyon. Mikor először kijöttem, amit leműveltek az borzasztó volt. Még a telekocsiba is azt mondták, hogy durva amit csinálnak. Két percenként hívogattak, azt mondták, hogy miattam mennek a kórházba, mert agyvérzést kapnak. Meg folyamatosan kérdezgették, hogy kellett ez neked. Meg még beszélni akartak a sofőr csávóval. Kriminalis volt, amit leműveltek. De előtte való nap is összevesztünk.
2023. júl. 31. 19:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!