Szülők, ti mekkora összeget fogadnátok el jószívvel, nehéz helyzetben?
Figyelt kérdés
A szüleim most elég nehéz helyzetben vannak anyagilag, sok minden összejött nekik. De úgy képzeljétek el hogy édesanyám egy turkálós cipőt sem tud venni magának. Felajánlottam már többször is, hogy segítek, de csak rázták a fejüket. Ennek ellenére mindenképpen szeretnék nekik segíteni, és most lesz édesanyám születésnapja, és arra gondoltam, hogy pennys ajándékkártyát kapna (ott vásárolnak). Ezzel nagyon sok pénzt meg tudnának spórolni és kicsit össze tudnák szedni magukat. De azt sem akarom, hogy nagyon kényelmetlenül érezzék magukat miatta. Ezért kérdezem, hogy szerintetek mekkora az az összeg, ami ilyenkor (amennyiben a gyereket az egyáltalán nem terheli meg anyagilag) mennyi az az összeg ami még 'normális' és nem kényelmetlen túlzás.2023. júl. 29. 20:15
31/31 anonim válasza:
Azt írtad kérdező hogy születésnapi ajándéknak szánod az utalványt.
A Penny ajándékkártya szerintem jó ötlet,én egy heti bevasárlás árát adnám.
Vagy ha úgy gondolod nem fogadná el,akkor olyasmivel lepném meg amire vágyik de nem tudja megvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!