Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez éppen olyan rossz egy...

Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?

Figyelt kérdés
Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik.

2023. júl. 28. 20:50
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
79%

"éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne"

Az miért is baj, ha a gyerek meleg?

2023. aug. 14. 10:24
 42/48 anonim ***** válasza:
68%
Miért, ha sorozatgyilkos lenne, de legalább csak cisz palikhoz vonzódna, az mennyivel lenne jobb?
2023. szept. 24. 19:49
 43/48 anonim ***** válasza:
26%

Ha egy normális meleg férfit hozna haza, mert ő is az, az nem zavarna.

Ilyen elmebeteg aberráltak viszont nem fogják átlépni a házam küszöbét, akiknek “nőként” farok fityeg a lábuk között meg férfitesttel nőnek öltöznek (nem a francokat nem látni amúgy, hogy nem azok, nézd csak meg az ádámcsutkájukat meg a kezüket, azzal nem tudnak mit kezdeni). Ez egy elmebetegség, ha valaki a saját testét ilyen szinten képtelen elfogadni. Lehet lepontozni.

A saját gyerekem miatt is csalódott lennék, ha férfiként nővé operált bolondok csüngő fszát akarja szopkodni.

2023. nov. 3. 11:51
 44/48 anonim ***** válasza:
13%
Én is nő vagyok, és hetero. És büszke vagyok rá! Rám se mondja senki, hogy cisz meg ilyen olyan nemű. Komolyan, az emberiség megérett a pusztulásra. Privátokat ne irjatok, mert olvasás nélkül törlök mindent. Ne fáradjatok a lepontozással sem, mert lépek ettől a kérdéstől. Fortyogjatok csak magatokban. :)
2023. nov. 4. 09:57
 45/48 Szervizmérnök úr ***** válasza:
15%

29.

"Nem tudom ez mitől lenne irritáló, vagy provokatív."

"25 éves cisz férfi."

Világosan megírtam, hogy a "cisz" szóval történő majomkodás önmagában is irritáló. Egyrészt, 20 éve ilyet el sem tudtunk volna képzelni, még a szót értelmezni sem.

Másrészt ez a szó mára egyik szimbóluma lett az amerikai szélsőséges balliberális genderizmusnak, amitől sokan "hülyét kapunk". Annyira esztelen, életszerűtlen marhaságokat találnak ki. Meg ugyebár Soros... Aki még pénzzel is támogatja ezeknek a hülyeségeknek az oktatását, meg CEU és ilyenek.

Irritáló.

2023. nov. 4. 10:12
 46/48 anonim ***** válasza:
0%
Ezeket a kérdéseket gyártják. Visszatérő elem a szigorú szülők holott az érintettek 95+% ának "minden úgy jó ahogy te szeretnéd cukorborsóm" féle bólogató ősei vannak
2023. nov. 13. 13:42
 47/48 Szervizmérnök úr ***** válasza:
22%

Kérdés:

"Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik."

Magyarul:

Ha a gyerek normális lányok mellett, fiús viselkedésű lányok iránt is vonzódik.

Kérdés: fiú vagy lány a kérdező? (Mert magától nem volt képes leírni).

"25 éves cisz férfi."

Én normális férfi vagyok.

26. Válaszomból:

"Transz nő az a transz ember, akit születésekor fiúnak határoztak meg, de a nemi identitása és/vagy a nemi önkifejezése női."

Lefordítva:

Transz nőnek nevezik, aki születéskor normális fiúnak látszott, de később nőként kezdett viselkedni.

2023. nov. 13. 14:36
 48/48 anonim ***** válasza:
2023. nov. 13. 21:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!