Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?
"éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne"
Az miért is baj, ha a gyerek meleg?
Ha egy normális meleg férfit hozna haza, mert ő is az, az nem zavarna.
Ilyen elmebeteg aberráltak viszont nem fogják átlépni a házam küszöbét, akiknek “nőként” farok fityeg a lábuk között meg férfitesttel nőnek öltöznek (nem a francokat nem látni amúgy, hogy nem azok, nézd csak meg az ádámcsutkájukat meg a kezüket, azzal nem tudnak mit kezdeni). Ez egy elmebetegség, ha valaki a saját testét ilyen szinten képtelen elfogadni. Lehet lepontozni.
A saját gyerekem miatt is csalódott lennék, ha férfiként nővé operált bolondok csüngő fszát akarja szopkodni.
29.
"Nem tudom ez mitől lenne irritáló, vagy provokatív."
"25 éves cisz férfi."
Világosan megírtam, hogy a "cisz" szóval történő majomkodás önmagában is irritáló. Egyrészt, 20 éve ilyet el sem tudtunk volna képzelni, még a szót értelmezni sem.
Másrészt ez a szó mára egyik szimbóluma lett az amerikai szélsőséges balliberális genderizmusnak, amitől sokan "hülyét kapunk". Annyira esztelen, életszerűtlen marhaságokat találnak ki. Meg ugyebár Soros... Aki még pénzzel is támogatja ezeknek a hülyeségeknek az oktatását, meg CEU és ilyenek.
Irritáló.
Kérdés:
"Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik."
Magyarul:
Ha a gyerek normális lányok mellett, fiús viselkedésű lányok iránt is vonzódik.
Kérdés: fiú vagy lány a kérdező? (Mert magától nem volt képes leírni).
"25 éves cisz férfi."
Én normális férfi vagyok.
26. Válaszomból:
"Transz nő az a transz ember, akit születésekor fiúnak határoztak meg, de a nemi identitása és/vagy a nemi önkifejezése női."
Lefordítva:
Transz nőnek nevezik, aki születéskor normális fiúnak látszott, de később nőként kezdett viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!