Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez éppen olyan rossz egy...

Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?

Figyelt kérdés
Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik.

2023. júl. 28. 20:50
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

"Mert az miért lenne rossz?"

Sajnos a családom egyik fele súlyosan homofób, szerintük ezek megvetendő dolgok. Nem tartom magam homo, vagy biszexuálisnak, de valószínűleg ők annak titulálnának, ha elmondanám a transz nők iránti vonzalmamat.

2023. júl. 28. 22:37
 22/48 anonim ***** válasza:
59%
Gyakorlatban akkor valamilyen szinten meleg, vagy inkább biszex.
2023. júl. 28. 22:47
 23/48 anonim ***** válasza:
62%

És, aki sportautót vesz, vagy drága karórát, az mivel hasznosabb tagja a társadalomnak?

Fogadjuk már el, hogy a pénzét műtétre költi, és lehet, hogy szerinted szilva, valaki szerint pedig a drága sportautó ronda.

2023. júl. 28. 23:49
 24/48 anonim ***** válasza:
71%
Mivel hasznosabb? Ember értelmezzed már amit írtam először is.. annyit írtam, hogy nem érzik úgy hogy érnének annyit mint mások, nem tudnak a társadalomba beilleszkedni vagy csak szimplán megunták magukat, de ettől még ugyan annyit fognak érni mint előtte és ugyan annyit mint bárki más ezen a földön, legyen az gazdad szegény beteg vagy meleg akármi. Kivételt képez ezalól a pedofil mert azt nem tudom semmibe se venni. Remélem kielégítő választ adtam.
2023. júl. 29. 01:24
 25/48 anonim ***** válasza:
84%
A gyerekem szexuális erdeklodese az ő dolga, engem nem érint.
2023. júl. 29. 07:31
 26/48 Szervizmérnök úr ***** válasza:
26%

Ezért is hülyén lett megfogalmazva a kérdés, hosszasan elterelte a témát.

Tudhatnád, hogy nagyon sokan utáljuk ezt a "cisz" marhaságot, tehát irritáló is, provokatív is.

Transz lányokról meg egy szót sem szóltál, pedig nehogy azt hidd, hogy mindenki kapásból képen van. Hirtelen nekem sem ugrik be, hogy melyik variáció.

A kérdés helyesen:

"Ha a gyerek, lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik."

Megjegyzés:

"Transz nő az a transz ember, akit születésekor fiúnak határoztak meg, de a nemi identitása és/vagy a nemi önkifejezése női."

[link]

2023. júl. 29. 11:20
 27/48 anonim ***** válasza:
80%
Egynek? Melyiknek? Éppen ugyanannyira nem rossz, igen. Csak a személyiség, szeretet számít.
2023. júl. 29. 17:29
 28/48 Szervizmérnök úr ***** válasza:
73%

Itt arról van szó, egy kérdést normálisan meg kell fogalmazni, ha valaki azt szeretné, hogy érezzük át az adott helyzetet és külső szemlélőként valamilyen választ szeretne másoktól.

Ebbe pedig beletartozik, hogy látjuk magunk előtt a szereplők nemét és életkorát, mintegy vizuálisan jobban elképzeljük.

Le volt itt írva a kérdező neme és kora?

Nem kell leírni!

Nem kell akkor rendes választ sem várni.

2023. júl. 29. 19:29
 29/48 A kérdező kommentje:

"Tudhatnád, hogy nagyon sokan utáljuk ezt a "cisz" marhaságot, tehát irritáló is, provokatív is."

Nem tudom ez mitől lenne irritáló, vagy provokatív.

"Le volt itt írva a kérdező neme és kora?"

25 éves cisz férfi.

2023. júl. 29. 20:47
 30/48 A kérdező kommentje:

"Transz lányokról meg egy szót sem szóltál, pedig nehogy azt hidd, hogy mindenki kapásból képen van. Hirtelen nekem sem ugrik be, hogy melyik variáció."

Ezt sem írtam, elnézést. Én a passing transzokra gondoltam, pl.:

[link]

[link]

[link]

2023. júl. 29. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!