Ez éppen olyan rossz egy szülőnek, mintha a gyerek meleg lenne?
Figyelt kérdés
Ha a gyerek a cisz (biológiai) lányok mellett, transz lányok iránt is vonzódik.2023. júl. 28. 20:50
31/48 anonim válasza:
Kik azok a passing transzok? Ez nekem is új.
32/48 A kérdező kommentje:
"Kik azok a passing transzok? Ez nekem is új."
Passing transz nő, aki külsőre már teljesen nőnek néz ki, nem látni rajta, hogy férfinak született.
2023. júl. 29. 23:36
33/48 anonim válasza:
Ebbe a pénisz átműtése is beletartozik?
34/48 A kérdező kommentje:
"Ebbe a pénisz átműtése is beletartozik?"
Szerintem nem feltétlenül, elvégre azt senki sem mutogatja a nyilvánosság előtt. Én nőnek tartom akkor is az illetőt, ha nem esett át vaginoplasztikán.
2023. júl. 30. 12:28
35/48 anonim válasza:
Akkor elég téves tévképzeteid vannak mit is jelent nőnek lenni 🙄
36/48 anonim válasza:
Érted és akkor még mi vagyunk azok akik mindenen megsértődnek.. Csajszi ez rohadt szánalmas amit itt művelsz 😬
18/mtf
38/48 anonim válasza:
A kérdést sem érti az emberek 90%-a.
Találjatok már magatoknak valami értelmes elfoglaltságot, ami a fejlődéseteket szolgálja...
39/48 anonim válasza:
Nekem ugyan tök mindegy, hogy a gyerekem kikhez vonzódik, az az ő dolga, az ő élete, neki kell, hogy megfeleljen, nem nekem...
40/48 anonim válasza:
Az azert fura, hogy nem zavarna, hogy meg van a penisze a transz nonek. Marmint ertem, hogy elfogadod oket, de ez akkor is fura lenne szamomra. 25eves no vagyok, ha lenne egy transz pasim, akkor az tuti olyan lenne, aki mar atesett mindenen. Nem lehet, hogy alapbol vannak biszex vagyaid? Mert ez nem teljesen hetero dolog szerintem. A csaladod pedig pont igy gondolkodna,mint en. Azon gondolkozna, hogy biszex vagy, vagy panszexualis(bar errol kevesen hallanak). Szoval, ha tenyleg homofobok, ugyanolyan lenne nekik, mintha meleg lennel. Ha buszex vagy, akkor is bu*zizni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!